Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
V šachu

Spartě vyšla odplata za pohár, Slavia přejela Slovácko a Plzeň jede dál

I po 12. kole zůstávají fotbalisté Plzně stoprocentní. Na půdě Karviné urvali vítězství 3:1 a jsou jistým půlmistrem. Na vítěznou vlnu se vrátila Slavia po triumfu 3:0 na Slovácku a za Viktorií nadále zaostává o jedenáct bodů. Tři branky vstřelila také Sparta, která oplatila Baníku vyřazení v poháru a slavila triumf 3:2. Výhru si na své konto připsaly Olomouc a Liberec.

Fotbalisté Slavie se radují z gólu v síti Slovácka
zdroj: ČTK autor: Glück Dalibor

Sparta Praha - Baník Ostrava 3:2

Odplata za pohár se jim povedla, i když se na to pořádně nadřeli. Fotbalisté Sparty v domácím ligovém utkání proti Baníku dvakrát ztratili vedení a herně nepřesvědčovali, Pražanům ale pomohlo vyloučení Denise Granečného, po kterém na konečných 3:2 upravil hlavou Lukáš Štetina. Letenští jsou po druhém triumfu v řadě pátí, Ostava zůstává třináctá.

REPORTÁŽ A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/fotbal/363311-sparta-oplatila-baniku-vyrazeni-z-poharu-a-po-petigolove-prestrelce-slavi-vyhru/)

Slovácko - Slavia Praha 0:3

Podruhé za sebou dokázala Slavia zvítězit na hřišti soupeře. Pražané vyhráli bez větších problémů na Slovácku 3:0 a vrátili se na druhé místo tabulky. O vítězství červenobílých rozhodly už v prvním poločase góly Součka a Škody z penalty, třetí branku přidal hned v úvodu druhé půle Van Buren. Slovácko nevyhrálo už podeváté v řadě a na sestupovou pozici má pouze bod náskok.

REPORTÁŽ A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/fotbal/363318-slavia-vyhrala-na-slovacku-3-0-a-vratila-se-na-druhe-misto)

Je nám líto, video expirovalo.
Navrátil: Nemáme kvalitu ve finální fázi, to nás hrozně sráží

Mladá Boleslav - Vysočina Jihlava 2:1

Čtvrtou porážku za sebou si připsali v Mladé Boleslavi fotbalisté Jihlavy. Za stavu 0:2 jim sice v závěru dal ještě naději gólem na 1:2 Daníček, ale to bylo všechno. Hosté tak zůstávají se sedmi body na posledním místě tabulky se ztrátou jednoho bodu na trojici Brno, Karviná a Ostrava.

REPORTÁŽ A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/fotbal/363317-mlada-boleslav-pridrzela-jihlavu-na-dne-tabulky/)

Slovan Liberec – Jablonec 4:1

V podještědském derby už to s nimi od první minuty nevypadalo dobře, když se za Jablonec hned v úvodu prosadil Stanislav Tecl. Jenže fotbalisté Liberce prokázali skvělou fazonu a ve zbytku zápasu kompletně rozcupovali Jablonec. Díky hattricku Milana Kerbra a brance Matěje Hybše Slovan rozstřílel svého severočeského rivala 4:1. 

REPORTÁŽ A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/fotbal/1-liga/363244-liberec-jablonec)

Sigma Olomouc – Teplice 1:0

Žádná pouhá nováčkovská euforie, která po dvou remízách opadla. Olomouc proti Teplicím podala další výkon, který splňoval nejpřísnější ligové parametry, a svou dominanci přetavila do jediného gólu zápasu. Bezbrankové skóre proťal pěknou trefou v 77. minutě David Houska, Sigma zvítězila 1:0 a připsala si už sedmou výhru v sezoně. 

REPORTÁŽ A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/fotbal/1-liga/363245-olomouc-teplice)

Karviná - Plzeň 1:3

Ve většině důležitých statistik měla mírně navrch domácí Karviná, dvanáctou výhru v řadě přesto slaví Plzeň. Viktoria zvítězila ve Slezsku 3:1 po brankách Kopice, Krmenčíka a Koláře. Karviná dokázala v úvodu druhého poločasu snížit zásluhou Wágnera na 1:2, své šance na vyrovnání ale neproměnila, naopak oslavenec Kolář přidal z brejku třetí gól.

REPORTÁŽ A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/fotbal/363211-plzen-ma-jisty-titul-pulmistra-v-karvine-vyhrala-3-1)

Bohemians 1905 – Zlín 1:1

Na výhru z hřišť soupeřů sice po šesti venkovních zápasech stále čeká, Zlín ale může být s bodovým ziskem z Ďolíčku relativně spokojený. Ševci na půdě letos výborně hrajících Bohemians remizovali 1:1, když na trefu Jiráčka z prvního poločasu po dvou minutách odpověděl Vaníček. Zlín měl více ze hry, svou převahu ale nedokázal vyjádřit vítěznou brankou.

REPORTÁŽ A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/fotbal/1-liga/363242-bohemians-zlin)

Zbrojovka Brno – Dukla Praha 0:0

Na hřištích soupeřů je pražská Dukla jen matným odleskem toho, co předvádí doma na Julisce. Přesvědčit se o tom mohli i diváci na brněnské Srbské, odkud si ale svěřenci Jaroslava Hynka přece jen odvezli bod za bezbrankovou remízu 0:0. Zbrojovka každopádně vybojovala stejný počet bodů ve třech zápasech pod Romanem Pivarníkem jako v předchozích devíti utkáních. S osmi body však zůstává na sestupové předposlední pozici.

REPORTÁŽ A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/fotbal/1-liga/363243-zbrojovka-brno-dukla)

Zdroj
ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články