Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Běžkotoulky

SOUHRN: Sparta má jisté třetí místo, Slavia překonala loňskou sezonu a Baroš se loučil remízou

Už i třetí místo tabulky je jisté. Kolo před koncem nadstavby si ho zajistila Sparta, která doma porazila Jablonec 3:0. Tři branky nasázela i Slavia, jež zvítězila 3:1 v Liberci a překonala svůj bodový zisk z loňské mistrovské sezony. Druhá Plzeň remizovala při loučení Milana Baroše s ostravským publikem s Baníkem 0:0. Ve skupině o Evropu si skvěle počínala Mladá Boleslav, která rozstřílela Bohemians 1905 3:0.

Radující se Adam Hložek ze Sparty
zdroj: ČTK autor: Šimánek Vít

SKUPINA O TITUL

Slovan Liberec - Slavia Praha 1:3

V minulé mistrovské sezoně zaznamenali 83 bodů, letos si dalším ziskem ligového titulu tuto statistiku fotbalisté Slavie ještě vylepší. Ve čtvrtém utkání nadstavby zvítězili 3:1 na půdě Liberce a kolo před závěrem soutěže mají 84 bodů. Slovan naopak nevyužil možnost zajistit si čtvrté místo tabulky.

Baník Ostrava - Viktoria Plzeň 0:0

Plzeňský gólostroj s Tomášem Chorým na hrotu se tentokrát v Ostravě neprosadil a po remíze 0:0 si tak s Baníkem rozdělil po bodu. Viktorii už na druhém místě ligy nemůže nikdo ohrozit, soubor Luboše Kozla zůstává šestý na poslední příčce skupiny o titul.

Je nám líto, video expirovalo.
Jankulovski, Gula i Limberský ke konci kariéry Baroše

Sparta Praha - Jablonec 3:0

Ve středu dosáhli na vytoužené vítězství v domácím poháru, o čtyři dny později mohou fotbalisté Sparty slavit další úspěch. Letenští si kolo před koncem nadstavby zajistili třetí místo tabulky, když na domácím hřišti porazili Jablonec 3:0. Dvakrát se trefil střídající Libor Kozák, který se dotáhl na čelo tabulky střelců, kde má společně s Petarem Musou ze Slavie 14 zásahů. Vítězný gól dal Adam Hložek. Severočeši zůstali pátí o bod za čtvrtým Libercem.

SKUPINA O EVROPU

Mladá Boleslav - Bohemians 1905 3:0

Jednoznačným výsledkem 3:0 skončilo první utkání finále play-off ve skupině o Evropu. Mladá Boleslav v něm měla během první půle několikrát namále, ale těsně před přestávkou ji poslal do vedení Lukáš Budínský a stejný hráč v 51. minutě náskok zdvojnásobil. Konečný výsledek stanovil o sedm minut později Jakub Fulnek. Odveta se bude hrát v Ďolíčku v úterý.

Je nám líto, video expirovalo.
Přenos ČT: Sestřih utkání Mladá Boleslav - Bohemians 1905

Skupina o udržení je odložena kvůli koronaviru v týmu Karviné.

Hlavní zprávy

Nejčtenější články