Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Dohráno MOL Cup

Potupa Slavie, bezgólový šlágr a rekord v Jablonci

Praha – Debaklem skončila dohrávka v Edenu, kde Slavia prohrála s Teplicemi 0:7. Pro červenobílé to byla největší porážka v klubové historii. Šlágr podzimu mezi obhájcem titulu Plzní a Spartou skončil remízou 0:0 a oba celky tak přišly o dosavadní stoprocentní ligovou bilanci. Gólové hody byly naopak k vidění v Jablonci, kde byl vyrovnán rekord české ligy v počtu branek v jednom utkání. Severočeši totiž remizovali s nováčkem ze Znojma neuvěřitelným výsledkem 5:5. Už jen bod za vedoucím duem je Liberec, který vyhrál 1:0 v Brně. Slovácko s Bohemians dohrávalo bez dvou vyloučených, ale udrželo remízu 1:1. 

Utkání Slavia - Teplice
zdroj: ČTK autor: Michal Krumplhanzl

Slavia - Teplice 0:7

Teplice připravily Slavii nejtěžší porážku v historii. Hattrickem k tomu přispěl Aidin Mahmutovič, který utkání začal mezi náhradníky. Červenou kartu viděl v utkání kapitán sešívaných Karol Kisel, pásku po něm převzal bývalý kanonýr Severočechů Martin Fenin. Předchozí nejvyšší prohru v samostatné nejvyšší soutěži červenobílí utrpěli v roce 1998 v Ostravě, kde podlehli 0:5.

REPORTÁŽ Z UTKÁNÍ (//sport/fotbal/238811-slavisticka-ostuda-teplice-ji-sestrelily-sedmi-goly/)

Bohemians 1905 - 1. FC Slovácko 1:1

Dvě červené karty a dva góly viděli návštěvníci dohrávky v Ďolíčku mezi Bohemians 1905 a Slováckem. Vyloučení Ondřejka a Kubáň se poroučeli po faulech a zbytečných žlutých kartách. Na tribunu musel v průběhu druhého poločasu i trenér hostů Svatopluk Habanec. Domácí vedli po gólu kapitána Jindřiška, ale hlavou po rohu vyrovnal hostující Valenta v době, kdy už hráli v deseti.

REPORTÁŽ Z UTKÁNÍ A VIDEA (//sport/fotbal/gambrinus-liga/238761-slovacko-dohravalo-v-deviti-ale-z-dolicku-si-odvezlo-bod/)

Viktoria Plzeň - Sparta Praha 0:0

Vyprodaný stadion, vyhecovaná atmosféra, ale žádná velká šance a žádný gól. Ostře sledovaný zápas pátého kola fotbalové ligy mezi obhájcem titulu Plzní a vicemistrem ze Sparty skončil 0:0 a oba celky tak přišly o svoji prozatímní stoprocentní bilanci. Oba týmy i přesto i nadále zůstávají na čele tabulky, kde mají jednobodový náskok na třetí Liberec.

REPORTÁŽ Z UTKÁNÍ (//sport/fotbal/238587-slagr-podzimu-viteze-neprinesl-plzen-se-rozesla-se-spartou-0-0/)

Jablonec - Znojmo 5:5

Deset gólů mohli vidět fanoušci v české fotbalové lize naposledy v sezoně 1995/96. Ligový rekord v počtu gólů v 5. kole vyrovnaly týmy Jablonce a Znojma, které si rozdělily body po remíze 5:5. Jablonečtí sice v zápase dvakrát vedli o dvě branky, ale konečnou podobu výsledku dal v nastaveném čase Reljič.

REPORTÁŽ Z UTKÁNÍ (//sport/fotbal/238595-jablonec-si-po-desitigolove-prestrelce-rozdelil-body-se-znojmem/)

Příbram - Baník Ostrava 4:0

Skóre 0:12 z posledních tří prohraných zápasů. Taková je bilance ostravského Baníku, jenž potřetí v řadě prohrál 0:4. Tentokrát si na něj vyšlápla Příbram, která naopak vyhrála podruhé za sebou a posunula se v tabulce na sedmé místo. O góly vítěze se postarali Mareš, Jugas a hned dvakrát se proti svému bývalému klubu prosadil Stratil, jenž skóroval stejně jako Jugas v lize poprvé.

REPORTÁŽ Z UTKÁNÍ (//sport/fotbal/238600-banik-schytal-dalsi-ctyrbrankovy-vyprask-tentokrat-od-pribrami/)

Brno - Liberec 0:1

Přestože tým z Liberce musí vypořádávat se zápasy v Evropské lize, zatím si až na debakl v Mladé Boleslavi 0:4 drží stoprocentní bilanci. I v Brně dokázal vyhrát 1:0 gólem z 18. minuty, když se z přímého kopu trefil Sergej Rybalka. Liberec se tak před večerním duelem Plzně a Sparty bodově dotáhl na vedoucí dvojici zmiňovaných týmů.

REPORTÁŽ Z UTKÁNÍ (//sport/fotbal/gambrinus-liga/238594-liberec-zdolal-zbrojovku-na-jejim-hristi-1-0/)

Jihlava - Dukla 1:1

V souboji dvou útočně naladěných týmů se domácí Vysočina rozešla smírně s pražskou Duklou. Jihlava vedla gólem Šourka, ovšem pouhých šest minut, v 57. minutě vyrovnal Štětina. Oba týmy se v letošním ročníku Gambrinus ligy přes pohledné výkony spíše trápí, Jihlava z pěti kol vydolovala pouhé čtyři body, Dukla jen o bod více.

REPORTÁŽ Z UTKÁNÍ (//sport/fotbal/gambrinus-liga/238597-dukla-potreti-v-rade-nevyhrala-v-jihlave-remizovala-1-1/)

Mladá Boleslav - Olomouc 2:2

Mladá Boleslav po dvou přesvědčivých výhrách vydřela v domácím prostředí remízu se Sigmou Olomouc. Hosté dvakrát vedli, nejdříve se trefil parádní ranou k levé tyči Jan Navrátil, minutu poté však srovnal nádhernou technickou střelou z přímého kopu Jan Štajner. Olomouci však trvalo jen minutu, než se znovu ujala vedení, když se o gól postaral Falta. Sigma však v závěru své vedení ztratila, míč do sítě hostí dorazil Nešpor.

REPORTÁŽ Z UTKÁNÍ A ON-LINE PŘENOS (//sport/fotbal/238508-sigma-v-nastavenem-case-ztratila-vedeni-v-boleslavi/)

Hlavní zprávy

Nejčtenější články