Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Liga mistrů UEFA

Nehraje se, ale prodej vstupenek na retro zápasy i na imaginární derby jede

Svět se brání kronaviru jak se dá. Fotbalové týmy sice budou moci v Česku od pondělka teprve začít aspoň trénovat ve skupinkách po osmi a za dodržení hygienických opatření, ale vstupenky na různe formy zápasů už se rozběhly dlouho předem. Naposledy s něčím takovým přišel Baník Ostrava.

Dárcovské vstupenky
zdroj: ČT24

Pod názvem Vyprodané Bazaly nabídne svým příznivcům návrat k výhře nad Spartou 3:2 v roce 2003, kdy se legendární ostravský stadion podařilo vyprodat.

V pátek od 18 hodin bude na baníkovském webu k dispozici stream utkání a pro přístup k němu je nutné koupit si vstupenku za tehdejší retro ceny od 20 do 90 korun a pro fajnšmekry je přichystána i VIP vstupenka za pět set. Permanentkáři mohou na stream zdarma. Výtěžek z prodeje bude věnován na mládež ostravského klubu. Zápas se Spartou má být první ze série utkání, jež Baník připravuje.

Je nám líto, video expirovalo.
Baník chce na retroduel se Spartou virtuálně vyprodat Bazaly

Další týmy připravily vstupenky na imaginární duely. Téměř 270 tisíc korun pro Krajskou nemocnici v Liberci vynesl zájem fanoušků o vstupenky na imaginární "Derby proti koronaviru" místních rivalů Liberec – Jablonec, kteří akci prezentovali na svých webových stránkách.

Pomohla i Sigma Olomouc, která se zase vrátila k památnému zápasu z roku 1992, v němž jejich tým remizoval s Realem Madrid v Poháru UEFA 1:1. Vedení klubu vybídlo své fanoušky aby si významný moment historie klubu připomněli tím, že si na něj opět koupí vstupenky a výtěžek půjde na pomoc Fakultní nemocnici v Olomouci.

V Teplicích si mohou fanoušci také zavzpomínat na památný zápas s Borussií Dortmund o Ligu mistrů, od něhož uplynulo jednadvacet let, a koupí přesných kopií tehdejších vstupenek tak mohou pomoci teplické nemocnici, která výtěžek z prodeje dostane. Vzhledem k blízkosti německých hranic, je text i v němčině a cena 100 Kč je převedena i na eura.

Zdroj
ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články