Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Branky, body, vteřiny

"Klokani" v Tipsport lize podruhé uspěli, Sigma rozstřílela Hradec Králové

I druhé utkání v zimní Tipsport lize skončilo pro fotbalisty Bohemians 1905 vítězstvím. Po skalpu druholigového Táborska (2:0) porazili svěřenci Martina Haška staršího i další celek z nižší soutěže Varnsdorf, tentokrát 3:1, a míří za postupem z vyšehradské skupiny A. V přípravných duelech se dařilo i Sigmě Olomouc, která deklasovala Hradec Králové 7:3, a Mladé Boleslavi. Středočeši nezaváhali s třetiligovým Vltavínem (3:1).  

Je nám líto, video expirovalo.
Sigma si pochutnala na Hradci Kralové, vyhrála 7:3

Olomouc si proti druholigovému Hradci Králové otevřela střelnici a zvítězila jednoznačně 7:3. Skóroval i útočník Jakub Řezníček, který po lednovém příchodu na hostování z Viktorie Plzeň dal ve dvou přípravných kláních tři góly. Za Sigmu se mimo jiné dvakrát prosadili Martin Hála a Bidje Manzia z Konga.

Mladá Boleslav nedopustila překvapení a pražský Vltavín hrající ČFL zdolala na svém hřišti 3:1. Dvě branky mužstva z města automobilů zaznamenal Rus Nikolaj Komličenko, jednu si připsal Jan Chramosta.

Bohemians poslal do vedení po půl hodině hry Martin Hašek mladší, ale na začátku druhého poločasu vyrovnal Jakub Barac. Závěr však patřil vršovickému klubu - nejprve Dominik Mašek proměnil penaltu a výhru pojistil třetím zásahem Brazilec Lucas Dias. "Klokanům" stačí k jistotě Final Four získat bod v závěrečném střetnutí s poslední Olympií Praha.

Fotbalová Tipsport liga:

Skupina A (Vyšehrad): 

FK Varnsdorf - Bohemians Praha 1905 1:3 (0:1)
Branky: 54. Barac - 33. Hašek ml., 63. Mašek z pen., 73. Dias.
Bohemians: I. poločas: Fryšták - Dostál, Krch, Buchta, Kocič - Hůlka, Hašek ml. - Reiter, Nečas, Luts - Tetteh. 
II. poločas: Kouba - Bartek, Krch, Buchta, Kocič (58. Urdinov) - Jindřišek, Vaníček - Reiter (60. Dias), Mašek, Luts (78. Vrána) - Kabajev. Trenér: Hašek st.

Přípravná fotbalová utkání:

Sigma Olomouc - FC Hradec Králové 7:3 (2:0)
Branky: 48. a 83. Hála, 77. a 81. Manzia, 14. Plšek, 29. Řezníček, 63. Kalvach - 51. a 72. Martan, 88. Pajer.
Olomouc: I. poločas: Buchta - Sladký, Kotouč, Radakovič, Vepřek - Zahradníček, Plšek, Texl, Sláma, Moulis - Řezníček.
II. poločas: Gröger - Surzyn, Neuer, Jemelka, Hála - Manzia, Zlatohlávek, Kalvach, Houska, Falta - Yunis. Trenér: Jílek.

FK Mladá Boleslav - Loko Vltavín 3:1 (1:0)
Branky: 46. a 48. Komličenko, 3. Chramosta - 84. Tichý.
Mladá Boleslav: I. poločas: Vejmola - Souček, Křapka, Král, Fabián - Jánoš - Přikryl, Matějovský, Mareš, Chramosta - Šašinka.
II. poločas:
Šeda - Křapka, Klíma, Král, Souček - Valenta - Přikryl (66. Pauschek), Hubínek, Ladra, Klobása - Komličenko. Trenér: Uhrin ml.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy