Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Paralympijský magazín

Kapitán Zápotočný opustil Příbram, ta vsází na mládí

Příbram – V nové sezoně bude Příbram spoléhat na dravé mládí. Po odchodech Romana Bednáře, Radka Dosoudila a Josefa Hnaníčka se s týmem rozloučil také zkušený kapitán Tomáš Zápotocký, kterému skončila smlouva a hledá si zahraniční angažmá. Trenér Martin Pulpit hodlá vsadit na zahraniční akvizice.

Při testech přesvědčilo Pulpita hned několik nových hráčů, které vedení Příbrami angažovalo. Z Trnavy dotáhlo přestupy slovenského útočníka Tomáše Majtána a srbského stopera Miloše Nikoliče. Ze Slovanu Bratislava přichází reprezentant Trinidadu a Tobago Lester Peltier. Rovněž se podařilo angažovat odchovance Interu Milán Marca Ferraru a na hostování z Udine přichází český talent Michal Pecháček.

Je nám líto, video expirovalo.
Pulpit: Sestava potřebovala radikální řez

S výjimkou zkušených brankářů Aleše Hrušky, Milana Švengera a Marka Boháče, jejichž sestava zůstává beze změn, bude mít trenér Pulpit k dispozici jen pět hráčů do pole narozených před rokem 1990. Z nich jen Jan Rezek a Tomáš Pilík mají větší zkušenosti s českou ligou.

Pětatřicetiletý Zápotočný je odchovancem Příbrami. Následně prošel Libercem, Udine, Besiktasem, Bursasporem a Spartou, než se v roce 2013 vrátil do Příbrami. Na kontě má i čtyři starty za národní tým a získal dva české tituly a dva turecké.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články