Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Panorama

Haškův přestup do Izraele padl. Byli jsme domluvení, ale pak nás překvapil, zní z Maccabi

Už to vypadalo, že se dočká vytouženého odchodu ze Sparty do zahraničí. Martin Hašek ale nakonec do Izraele nepřestoupí. Maccabi Haifa, které mělo být novým zaměstnavatelem českého záložníka, vydalo prohlášení, v němž uvedlo, že se nečekaně nedohodlo s hráčem na smlouvě.

zdroj: ČTK autor: Šimánek Vít

Chtěl pryč. Vyslyšet volání ciziny. Kvůli svému plánu dokonce odmítl odletět se Spartou na soustředění, za což si vysloužil finanční postih i přeřazení do B-týmu. V kauze Martina Haška přesto vše směřovalo k přesunu do Maccabi Haifa. Jenže vše je nyní nečekaně jinak.

Izraelský klub, který se po dlouhých jednáních s Pražany dohodl a shodu měl i s hráčovými zástupci, od dotažení obchodu pár hodin před uzavřením domácího přestupního okna odstoupil.

Důvod? Nové hráčovy požadavky po příletu do Izraele.

"V posledních několika dnech jsme pracovali na uzavření přestupu Martina Haška. Klub jednal jak se Spartou, tak i hráčovými zástupci a poté, co byly schváleny veškeré podmínky, mělo dojít v Izraeli k zdravotní prohlídce a podepsání smlouvy. K našemu překvapení ale hráč najednou nesouhlasil s podmínkami, které byly ujednány. Proto jsme se rozhodli přestup nedokončit. Přejeme hráči hodně štěstí," zaznělo v prohlášení druhého týmu izraelské ligy.

Bodem, na kterém jednání o smlouvě ztroskotala, má být otázka peněz, kterých chtěl najednou český hráč více.

Čtyřiadvacetiletý Hašek se tak vrátí podle všeho zpět do Sparty, kde ho ale po rebelském činu čeká s největší pravděpodobností jaro v třetiligovém "béčku". Další možností je hledání jiných zájemců v cizině.

Sparta získala Haška předloni v prosinci z Bohemians 1905 a letenský odchovanec se postupně vypracoval v jednu z opor. Za Spartu v nejvyšší soutěži odehrál 30 zápasů a připsal si šest branek a čtyři asistence. Celkem má v první lize na kontě 94 utkání, 14 branek a šest gólových přihrávek.

Kauzu okolo Haška řešil i Fotbal fokus podcast:

Zdroj
http://mhaifafc.com

Hlavní zprávy

Nejčtenější články