Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
MS v ledním hokeji mužů 2024 Česko

Gulovo setrvání na lavičce Plzně je podle informací deníku Sport v ohrožení

Po sérii špatných výsledků Plzně se začíná čím dál tím víc zpochybňovat pevná pozice trenéra Adriana Guly. Západočeši se zmítají v krizi a na první Slavii ztrácí už devět bodů. Vedení klubu se proto začalo situací zabývat a ve hře jsou údajně dvě varianty – buď dojde k odvolání slovenského kouče v nejbližší době, nebo ho na lavičce nechá do konce podzimu.

Kouč Plzně Adrian Gula
zdroj: ČTK autor: Chaloupka Miroslav

Pětačtyřicetiletý Gula přišel do Plzně loni v prosinci a v minulém ročníku s týmem obsadil druhé místo.

V létě však s Viktorií nezvládl předkolo Evropské ligy, ale tehdy ho vedení podrželo. Teď však jeho pozici ohrozila série dvou porážek a jedné remízy, při které jeho tým nedal ani jeden gól.

Viktoria sice začátkem listopadu porazila 3:1 Spartu, pak ale prohrála 0:1 ve Zlíně, remizovala bez branek v Českých Budějovicích a naposledy v sobotu podlehla 0:1 Karviné. Doma prohrála po sérii 11 vítězství.

V tabulce je Plzeň čtvrtá se ztrátou dvou bodů na třetí Olomouc, čtyř na druhou Spartu a devíti na první Slavii.

Kopic bude chybět po operaci kolena

Viktoria Plzeň se bude muset nějaký čas obejít bez záložníka Jana Kopice. Třicetiletý český fotbalový reprezentant se podrobil operaci poraněného kolena. Západočeský celek o tom bez dalších podrobností informoval na sociální síti Twitter.

Právě proti obhájcům titulu západočeský celek zakončí 23. prosince podzimní část soutěže. Před tím Plzeň čekají v nabitém programu ještě tři zápasy. V sobotu se představí na půdě Jablonce, o tři dny později Viktoria přivítá Teplice a 20. prosince zamíří na Slovácko.

Zdroj
ČTK, ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články