Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Panorama

Generálka Spartě vyšla, nad Chotěbuzí vyhrála 6:2

Chotěbuz (Německo) - Spartě se vydařila ligová generálka, když porazila Chotěbuz jasně 6:2. Hlavní postavou přípravného utkání byl Portugalec Marco Paixao, který už v prvním poločase nastřílel hattrick a po změně stran ještě připravil čtvrtý gól další letní ofenzivní posile Kehindemu Fataiovi.

Marco Paixao v dresu Sparty
zdroj: ČTK autor: Doležal Michal

Paixao otevřel skóre už v páté minutě po přihrávce Dočkala. Třetiligový německý tým za čtvrt hodiny zásluhou Hübenera srovnal, ale Spartě brzy vrátil vedení Paixao, jenž v nastavení první půle dokonal premiérový hattrick v letenském celku. Třicetiletý fotbalista v pěti přípravných duelech zaznamenal šest gólů a zatím výborně zastupuje zraněného kapitána Lafatu.

Paixao v 52. minutě místo svého čtvrtého zásahu dopřál gólovou radost střídajícímu nigerijskému spoluhráči Fataiovi. Chotěbuz se zmohla jen na snížení Breitkreuze a v závěru korunovali sparťanský triumf dalšími dvěma brankami Hušbauer se Slovákem Breznaníkem.

Energie Chotěbuz - Sparta Praha 2:6 (1:3)

Branky: 21. Hübener, 66. Breitkreuz - 5., 25. a 45.+1 Paixao, 52. Fatai, 87. Hušbauer, 89. Breznaník.

I. poločas: Bičík - Mareček, Brabec, Holek - Steinhöfer, Matějovský, Vácha, Dočkal, Frýdek - Paixao, Krejčí.

II. poločas: Štěch - Mareček, Holek, Costa - Steinhöfer (65. Konaté), Dočkal, Vácha, Hušbauer, Breznaník - Fatai, Paixao (65. Litsingi). Trenér: Ščasný.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články