Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
SP Brazílie

Čermák: Slávisté jsou trochu pod tlakem. Vidí, že hrajeme dobře

Plzeňští fotbalisté budou chtít i v nedělním šlágru 28. prvoligového kola na hřišti Slavie praktikovat hru, díky níž pod trenérem Adrianem Guľou na jaře vyhráli všech osm soutěžních zápasů, tvrdí záložník Aleš Čermák. A taky doufá, že Viktoria svým stylem pražského lídra tabulky zlomí a třeba i dostane pod ještě větší tlak.

Aleš Čermák z Plzně
zdroj: ČTK autor: Chaloupka Miroslav

"Určitě budeme chtít, aby se soupeř víc přizpůsobil naší hře a ne my jim. Budeme hrát pořád to, o co se tady snažíme od zimy. Doufáme, že tím naším způsobem Slavii zlomíme a vyhrajeme," řekl pětadvacetiletý Čermák.

"Musíme se ještě víc soustředit a nemyslet na únavu. Slávisté jsou teď trochu pod tlakem, protože vidí, že hrajeme dobře. I když oni také... Pokud budeme dodržovat pokyny trenéra, můžeme uspět," přidal plzeňský útočník Jean-David Beauguel.

Západočeši z druhého místa tabulky ztrácejí na obhájce titulu osm bodů. "Chceme se Slavii přiblížit bodově a dostat je trošku pod tlak," prohlásil Čermák. "Všichni v Česku ten zápas budou sledovat. Když v neděli vyhrajeme, čeká nás ještě zajímavý konec sezony," přidal Francouz Beauguel.

Je nám líto, video expirovalo.
Ohlasy po utkání Plzeň - Mladá Boleslav

Plzni se na stadionu Slavie nedaří a v rámci nejvyšší soutěže v Edenu prohrála šestkrát za sebou. "Věřím, že celý tým je odhodlaný a jedeme to tam v neděli zlomit. Doufám, že se to zase otočí a začne se nám tam dařit," konstatoval Čermák.

Beauguel by rád vylepšil osobní ligovou statistiku se Slavií, kterou porazil v jediném z 10 utkání. "Udělám maximum, abych to změnil v neděli a potom i v nadstavbě," prohlásil bývalý hráč Dukly nebo Zlína.

"Nejlepší by bylo tam dát rychlý gól. Kdybychom vedli po poločase, lépe by se nám zápas kontroloval. Může se také stát, že to dlouho bude vyrovnané a rozhodne třeba gól v poslední minutě. I to by bylo dobré, kdybychom ho dali my. Ale preferuji první variantu," dodal osmadvacetiletý Beauguel.

Je nám líto, video expirovalo.
Ohlasy po utkání Příbram - Slavia
Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články