Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Dohráno

Florbalisté FBC Ostrava vyhráli nad Future

Praha - Florbalisté FBC Ostrava po odvolání trenéra Libora Hrčka a asistenta Martina Trojana uspěli v 11. kole extraligy a vyhráli v Praze nad SSK Future 5:2. Tým vedl nový asistent Tomáš Svačinka a převezme jej v nadcházející reprezentační přestávce opět Martin Smeták. Bývalý hokejový reprezentant opustil FBC Ostrava loni v září těsně před startem sezony, předtím jej dovedl až do finále extraligy.

Florbalisté Ostravy
zdroj: ČT24 autor: ČT24

"Vzhledem k důležitosti utkání jsme byli nuceni bodovat. Od toho se odvíjelo nasazení a taktika. Vložili jsme do toho všechny síly a srdíčko, i když přiznávám, že se na to místy nedalo koukat," řekl Svačinka oficiálním stránkám České florbalové unie. Hattrickem se na výhře FBC a posunu na šesté místo podílel útočník Jiří Curney.

Brno uspělo v Liberci a o výhru 10:5 se zasloužil pěti body za tři góly a dvě asistence Petr Kadlec. Hattrick zaznamenal také Luděk Ondráček. Poslední Havířov vyhrál v Praze nad FbŠ Bohemians 5:2 a přiblížil na bod jedenáctému Liberci.

V čele je po sobotním vítězství nad pražskou Spartou 5:3 Mladá Boleslav o tři body před Chodovem, jehož utkání s Vítkovicemi bylo po dohodě klubů odloženo na pozdější termín.  

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články