Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
MS smíšených dvojic 2024 Švédsko

Chodov v Chomutově zdolal Tatran

Praha – V rámci propagace florbalu mimo extraligová města zavítalo atraktivní střetnutí prvního Chodova s druhým Tatranem do Chomutova a na severu Čech se měli diváci opravdu na co dívat. Vyprodaná chomutovská hala sledovala přestřelku, která za stavu 7:7 šla do prodloužení. Ačkoliv konci základní hrací doby dominoval Tatran, v nastavení se nakonec radoval dosud neporažený chodovský celek a navýšil svůj náskok na čele tabulky.


Zápas rozhodl v čase 63:18 nejproduktivnější hráč soutěže Matěj Jendrišák, který si v utkání připsal dvě trefy a jednu asistenci. Ještě lepší bilanci měl jeho spoluhráč Ondřej Mikeš, jenž zaznamenal hattrick a jednu přihrávku.

Chodov v poslední třetině díky třetí trefě Mikeše a gólu Jendrišáka unikl na 7:5. Tomáš Vávra s Deutschem ztrátu smazali a po výhře v běžné hrací době sahal Tatran, Chodov však podržel gólman Barák. "Byla to skvělá akce. Děkujeme všem divákům, kteří přišli. Tohle byla reklama na florbal. Se štěstím jsme vyhráli v prodloužení," řekl trenér Chodova Karel Myšák. "Byl to divácky velice atraktivní zápas se šťastným koncem pro Chodov," podotkl trenér Střešovic Jan Zahalka.

Hlavní zprávy

Nejčtenější články