Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Hokej na zemi

Fuglsangovi vyšel únik v závěru a ovládl královskou etapu Kolem Romandie

S velkým náskokem vyhrál v královské etapě Kolem Romandie Jakob Fuglsang. Dánský cyklista dokonale využil únik v závěrečném sjezdu a v cíli se radoval s náskokem 48 vteřin před držitelem žlutého trikotu Primožem Rogličem ze Slovinska. Ten má ale nejblíž k celkovému triumfu, neboť před druhým Kolumbijcem Eganem Bernalem si drží odstup osmi sekund.

Je nám líto, video expirovalo.
Roglič udržel vedení v závodu Kolem Romandie i v královské etapě

Fuglsang vybojoval první vítězství v sezoně díky útoku v závěrečném sjezdu. V celkovém pořadí se třiatřicetiletý Dán posunul na čtvrtou příčku.

Osmadvacetiletý Roglič má na dosah druhé vítězství v etapovém závodě World Tour. Na začátku dubna bývalý skokan na lyžích vyhrál Kolem Baskicka. V závodě Kolem Romandie může vylepšit loňské třetí místo.

Cyklistický závod Kolem Romandie (WorldTour) - 4. etapa (149,2 km):

1. Fuglsang (Dán./Astana) 4:18:48, 2. Roglič (Slovin./Astana), 3. Bernal (Kol./Sky), 4. Costa (Portug./SAE Team Emirates) všichni -48, 5. Porte -50, 6. Dennis (oba Austr./BMC) -2:09.

Průběžné pořadí: 1. Roglič 12:59:09, 2. Bernal -8, 3. Porte -35, 4. Fuglsang -1:16, 5. Costa -1:23, 6. Kruijswijk (Niz./LottoNL-Jumbo) -2:32.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články