Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Svět motorů

Další bedna pro Štybara. Český jezdec na Binck Bank Tour skončil opět třetí

Třetí místo je Zdeňku Štybarovi na závodě Binck Bank Tour souzeno. Dojel si pro něj ve čtvrtek a stejný počin zopakoval také v šesté etapě podniku World Tour. Vedení v průběžném pořadí uhájil před závěrečným dnem Slovinec Matej Mohorič.

Zdeněk Štybar (uprostřed) v cíli etapy závodu Binck Bank Tour
zdroj: ČTK/BELGA/ autor: DAVID STOCKMAN

První etapové vítězství v sezoně vybojoval čtyřiadvacetiletý Rakušan Gregor Mühlberger. Jezdec stáje Bora-hansgrohe nastoupil v závěru ve skupince vedoucích závodníků a v Bike Parku Toma Dumoulina v Sittardu si dojel pro prvenství s třísekundovým náskokem před Belgičanem Timem Wellensem a Štybarem.

Mohorič, který dojel v hlavním pelotonu, vede před poslední sedmou etapou o půl minuty před Michaelem Matthewsem z Austrálie. Třetí Nizozemec Taco van der Hoorn ztrácí další dvě sekundy.

Cyklistický závod Binck Bank Tour (WorldTour) - 6. etapa (182,2 km):

1. Mühlberger (Rak./Bora-hansgrohe) 4:05:10, 2. Wellens (Belg./Lotto-Soudal), 3. Štybar (ČR/Quick-Step Floors), 4. Van Baarle (Niz./Sky) všichni -3, 5. Schachmann (Něm./Quick-Step Floors) -5, 6. Van Avermaet (Belg./BMC Racing) -8.

Průběžné pořadí: 1. Mohorič (Slovin./Bahrajn-Merida) 20:34:12, 2. Matthews (Austr./Sunweb) -30, 3. Van der Hoorn (Niz./Roompot-Nederlandse Loterij) -32, 4. Andersen (Dán./Sunweb) -34, 5. Schachmann -35, 6. Bodnar (Pol./Bora-hansgrohe) -36, ...18. Štybar -1:13.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články