Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Golfista roku

Čeká, co bude, ale olympijský sen stále žije. Kulhavý chce o Tokio ještě zabojovat

Užuž se smiřoval s trpkým údělem. Olympijský vítěz z Londýna a stříbrný z Ria Jaroslav Kulhavý se v polovině března loučil s olympijským snem. Tehdy se předčasně ukončily kvalifikační boje, ale roční odsun Her mu dal novou naději. V těchto dnech trénuje v Beskydech a stále věří, že se příští rok do Japonska probojuje.

Jaroslav Kulhavý
zdroj: ČTK autor: Červený Michal

"Teď se nacházím v takové zimní přípravě. Není to jen o kole, je tam i nějaké posilování, běh... a vyloženě čekám, co bude," poznamenal ostřílený biker.

Na novou sezonu se připravuje v okolí Čeladné, termín startu je však stále nejistý. Letošní rok měl být podle prapůvodních plánů pro pětatřicetiletého cyklistu výjimečný.

"Vztahoval jsem to všechno k tomu, že letos bude olympiáda a bude to s největší pravděpodobností moje poslední sezona. Ať už to bude letos, nebo ten příští rok, určitě počkám. Nebude to tak, že bych končil kariéru bez závodů," ujistil Kulhavý.

Obnovený boj o svou pátou účast pod pěti kruhy nevzdává, v záloze ale má i další variantu svého loučení. "Jakmile se začne jezdit, budu mít za sebou pár závodů. Podle toho to budu směrovat a může z toho vylézt, že pojedu třeba jenom maratony. Nebo z toho bude olympiáda, teď fakt těžko předjímat," dodal.

Je nám líto, video expirovalo.
Pro Kulhavého zůstává motivací olympiáda, o Tokio se chce porvat
Zdroj
ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články