Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Amstel Gold Race

Boxerský šampion chtěl zdolat další velkou výzvu, ale koleno bylo proti

Má titul profesionálního mistra světa, medaile z mistrovství Evropy a chtěl zdolat i horský ultramaraton. Ovšem bývalý boxer Lukáš Konečný doplatil na zdravotní problémy a vysněnou stovku kilometrů neuběhl. Nedávno Konečný porazil i nákazu koronavirem, ale žádnou souvislost se svým neúspěchem v tom neviděl.

Lukáš Konečný
zdroj: ČTK autor: Kubeš Slavomír

Konečný měl lehký průběh onemocnění koronavirem a přípravu na extrémní závod mu to moc nenarušilo. Na trati Liboucheckého ultramaratonu vedoucího přes tři pohoří a dvě zříceniny chtěl poprvé v životě uběhnout 100 kilometrů

"Co se týče koronaviru, který jsem prodělal, to byl jeden půlden. Já už od té doby jsem trénoval na plno," konstatoval bývalý šampion, který nyní připravuje boxery, funguje jako radní v Ústí nad Labem a pořádá sportovní akce.

Je nám líto, video expirovalo.
Bývalý šampion Konečný ultramaraton nedokončil

Při minulé účasti na ultramaratonu Konečný uběhl šedesát kilometrů - letos se dostal o třináct kilometrů dál. "Chtěl jsem si dát tu stovku, to je můj vysněný cíl, ale mám pár dnů lehký problémy s kolenem, a nejde to, nedám to…" konstatoval zklamaně.

Vítězkou závodu se stala Lenka Berouche, která kompletní trať dlouhou 112 kilometrů zdolala za dvanáct hodin a 53 minut.

Zdroj
ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články