Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
FC Viktoria Plzeň - FC Zlín

Satoranský s Veselým se v Kaunasu činili, ale na výhru Barcelony to těsně nestačilo

Pivot Jan Veselý byl s 12 body nejlepším střelcem Barcelony a rozehrávač Tomáš Satoranský přidal jen o dva méně, ale basketbalisté Barcelony prohráli zápas 4. kola Evropské ligy v hale Žalgirisu Kaunas 72:73.

Je nám líto, video expirovalo.
Barcelona prohrála s Žalgirisem Kaunas

Oba čeští reprezentanti zaznamenali i po třech doskocích a asistencích, druhé porážce v soutěži ale nezabránili. Satoranský mohl zápas rozhodnout, poslední akci ale nezakončil.

Další porážku od svého bývalého týmu, ve kterém v roce 2014 zakončil hráčskou kariéru a pak v něm šest let působil jako trenér, musel strávit barcelonský trenér Šarunas Jasikevičius. Žalgiris zvítězil nad Katalánci podruhé za sebou po předchozích šesti porážkách.

Domácím střeleckým lídrem byl s 18 body Keenan Evans a o dalších 30 se rovným dílem postarali Rolands Smits a Edgaras Ulanovas.

Evropská liga basketbalistů - 4. kolo:

Žalgiris Kaunas - FC Barcelona 73:72 (za hosty Veselý 12 bodů, 3 doskoky, 3 asistence, Satoranský 10 bodů, 3 doskoky, 3 asistence), Fenerbahce Istanbul - Valencie 79:77, Maccabi Tel Aviv - Villeurbanne 88:69, Bayern Mnichov - Milán 81:83, Partizan Bělehrad - Boloňa 90:62.


Zdroj
ČTK, ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články