Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Panorama

Příušnice Děčín nepoložily, finále NBL se dohraje

Praha - Finále NBL bude pokračovat i přesto, že v kabině Děčína se objevily příušnice. V krajním případě hrozilo, že by kvůli epidemii byla série zrušena a Nymburk by získal titul, dnes však bylo rozhodnuto, že druhý zápas v Děčíně se bude v pátek hrát podle plánu.

Fanoušci Děčína v NBL
zdroj: ČTK autor: Libor Zavoral

"Je jasné, že v pátek se bude v každém případě hrát," řekl tiskový mluvčí ČBF Martin Peterka. "V pátek se na zimáku hraje! BK Děčín potvrzuje, že páteční finálový duel se na zimním stadionu odehraje! Doražte nás podpořit a oslavit s námi úspěšnou sezonu," stojí na Facebooku děčínského klubu.

V Děčíně se očekává podobně jako před rokem vyprodaný zimní stadion a útok na nejvyšší návštěvu v historii NBL. Loňský rekord je 4850 diváků.

Kvůli nemoci se málem už nehrálo středeční úvodní finále, ve kterém Nymburk deklasoval oslabený Děčín 109:46. "Dopoledne už jsem zápas rušil s tím, že se začne až v pátek a bude se hrát jen na dva zápasy. Ale pak se ukázalo, že hráči Nymburka jsou proti příušnicím očkovaní, a tak se hrálo," prozradil po zápase sportovní ředitel soutěže Zdeněk Ringsmuth.

Příušnice v týmu Děčína momentálně trápí Roberta Landu a Nathana Cartera. Na bolest za uchem si stěžoval i klíčový rozehrávač Tomáš Vyoral. Dnes se celý tým podrobil krevním testům.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články