Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
V šachu

Hráči Golden State vyrovnali klubový rekord

New York - Basketbalisté Golden State jsou v NBA k nezastavení. Ve čtvrtek porazili New Orleans 112:85 a připsali si jedenáctou výhru v řadě, čímž vyrovnali klubový rekord ze sezony 1971/72. Pokud v sobotu porazí i Chicago, budou prožívat nejúspěšnější éru v historii.

Ilustrační foto

Tým Golden State je aktuálně na špici celé ligy, vedle skvělého útoku září i v defenzivě a vede statistiky ve zablokovaných střelách či obranných doskocích. Z 18 zápasů má na kontě jen dvě porážky. "Byl to nejlepší zápas, jaký jsme za dlouhou dobu odehráli," řekl pyšně kouč Steve Kerr, pětinásobný šampion NBA, pro něhož je angažmá u Warriors prvním v trenérské kariéře.

Klay Thompson se na výhře podílel 23 body, Stephen Curry přidal 19 bodů a 11 asistencí. Hostujícím Pelicans nestačil výborný výkon Anthonyho Davise, jenž proměnil 14 z 19 pokusů z pole a připsal si 30 bodů a 15 doskoků. (VIDEO)

Basketbalisté Clevelandu zvítězili 90:87 na hřišti New York Knicks, 38 body jim k vítězství pomohl Kyrie Irving. Rozhodující koš vstřelil deset sekund před závěrečnou sirénou. "Úžasný výkon. Pokaždé, když jsme potřebovali dát koš, tak to zařídil," pochválil Irvinga jeho spoluhráč LeBron James, který zaznamenal 19 bodů a 12 asistencí. Knicks vedl náhradník Tim Hardaway s 20 body, Carmelo Anthony trefil jen čtyři z 19 střel a zůstal na devíti bodech. (VIDEO)

V posledním čtvrtečním utkání Portland porazil Indianu 88:82 a vyhrál podeváté z posledních 10 utkání. S bilancí 15-4 je třetí v Západní konferenci. (VIDEO)

Výsledky:

Golden State - New Orleans 112:85, New York - Cleveland 87:90, Portland - Indiana 88:82.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články