Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Denver Pioneers - UMass Minutemens

Harden si připsal šestnáctý triple double, Cleveland tak prohrál s Houstonem

New York – Už svůj letošní šestnáctý triple double zaznamenal rozehrávač Houstonu James Harden. I díky jeho 38 bodům, 11 asistencím a 10 doskokům si Rockets připsali vítězství 117:112 nad mistrovským Clevelandem.

"Sehráli jsme velmi dobře ofenzivně druhý poločas. Tohle vítězství nám dodá sebevědomí, protože se pomalu finišuje a nastává čas začít se připravovat na play-off," řekl Harden.

Důležitým faktorem byla i podkošová činnost, protože Rockets si díky dvaceti útočným doskokům vytvořili nové šance na zakončení. Soupeř se zmohl na čtyři, celková statistika doskakování vyzněla pro třetí tým Západní konference v poměru 52:38.

"Na doskoku pracovali skvěle. Kdybychom některé míče takto získali my, měli jsme větší šanci na výhru...," litoval LeBron James. S 30 body byl tradičně lídrem hostů, také si ale připsal osm ztrát, což bylo o dvě chyby víc, než kolik v zápase zaznamenal celý domácí tým. Cleveland hrál navíc bez Kevina Lovea a Kylea Korvera.

V důležité bitvě v boji o play-off basketbalisté Indiany přehráli Miami 102:98 a udrželi šesté místo ve Východní konferenci. Heat zůstali devátí a radost jim alespoň udělal výsledek z Bostonu, kde domácí Celtics porazili Chicago 100:80. Bulls prohráli popáté v řadě a zůstali v tabulce těsně za Miami.

Je nám líto, video expirovalo.
Portland zvítězil na palubovce Phoenixu

Výsledky NBA

Boston - Chicago 100:80, Brooklyn - New York 120:112, Houston - Cleveland 117:112, Indiana - Miami 102:98, LA Lakers - Philadelphia 116:118, Phoenix - Portland 101:110.

Zdroj
ČTK, ČT sport

Hlavní zprávy