Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
HC Oceláři Třinec - HC Dynamo Pardubice

Basketbalistům Barcelony se v Eurolize nevyvedl zápas na palubovce moskevského Chimki

Moskva - Basketbalistům Barcelony se v 9. kole nadstavby Evropské ligy vůbec nedařilo a na hřišti Chimki Moskva podlehli 61:75. Alespoň nedovolili soupeři vyhrát o více než sedmnáct bodů a udrželi si lepší bilanci vzájemných zápasů. Přispěl k tomu i český rozehrávač Tomáš Satoranský, který zaznamenal šest bodů, pět doskoků a čtyři asistence.

Barcelona, která se potýká se zraněními opor Shanea Lawalla či Alexe Abrinese, se od začátku trápila s výbornou obranou Chimki a těžko se prosazovala. Už do poločasu nasbírala deset ztrát, což je její průměr na utkání.

Nedařilo se jí ani střelecky a v první půli prohrávala o 20 bodů. Ve druhém poločase se snažil pozvednout Barcelonu Satoranský, který vymýšlel, jak vyzrát na defenzivu moskevského celku. Výsledkem bylo jen zastavení úniku Chimki na hranici kolem 20 bodů.

V poslední čtvrtině se Barcelona na chvíli chytila, hlavně zásluhou Samarda Samuelse a snížila na rozdíl jedenácti bodů. Chimki se pak ještě pokusilo znovu navýšit vedení nad 17 bodů, ale to už se mu nepovedlo. Nepomohlo ani 16 bodů a pět asistencí v podání Alexeje Šveda. Nejlepším střelcem hostů byl se 14 body Justin Doellman.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články