Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
EP Benátky nad Jizerou

Basketbalistky IMOSu prohrály s VŠE Praha

Praha - Basketbalistky IMOSu Brno nečekaně prohrály v osmém ligovém kole na palubovce VŠE Praha a klesly v tabulce na třetí místo. Po překvapivě jednoznačné porážce 62:85 ztrácejí bod na obhájkyně titulu USK Praha a druhý Hradec Králové.

Brňanky, jež ve čtvrtek v 1. kole Evropské ligy prohrály o dva body v Györu, dnes v Praze opět nastoupily v oslabené sestavě. Do hry se zapojilo jen osm hráček, nejlepší střelkyní byla se 14 body Veronika Vlková.

V duelu se utkaly dvě bývalé nejlepší hráčky Evropy. Eva Horáková oceněná v roce 1996 byla s 19 body druhou nejlepší střelkyní domácích, vicemistryně světa Hana Horáková, jež ovládla anketu za rok 2010, si připsala čtyři body a šest asistencí.

Hráčky USK zvítězily v Trutnově

Šampionky z USK nepřipustily na palubovce Trutnova překvapení, přestože po startu v Evropské lize se Salamankou a dohrávce s Karlínem odehrály už třetí utkání za poslední čtyři dny. Domácí hráčky držely se soupeřkami krok jen ve třetí čtvrtině, mistryně střelecky táhla Ilona Burgrová, autorka 21 bodů. Jen o bod méně si připsala Kia Niema Vaughnová.

Basketbalistky Hradce Králové vybojovaly v dramatické koncovce těsné vítězství v derby s Pardubicemi, které jako jediné v lize stále nevyhrály. Do poslední čtvrtiny domácí vstoupily se ztrátou sedmi bodů, osmibodovou šňůrou ale dokázaly otočit a postupně si vypracovat náskok až šesti bodů. Hostující hráčky ale 21 sekund před koncem opět vyrovnaly a o výhře Hradce rozhodla dvě vteřiny před koncem Stará.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články