Video nelze z licenčních důvodů přehrát
Následuje
Speedway GP 2024

Barcelona vyhrála v Málaze 90:79 a přiblížila se postupu do finále ACB

Basketbalisté Barcelony napravili páteční domácí porážku s Málagou a na palubovce soupeře zvítězili 90:79. V sérii hrané na tři vítězství tak vedou 2:1 a už v úterý si v andaluském letovisku mohou zajistit postup do finále španělské ACB ligy. Přímý přenos čtvrtého semifinále sledujte v úterý od 20:50 na ČT sport Plus.

Video nelze z licenčních důvodů přehrát
Basketbalisté Barcelony se přiblížili finále španělské ligy

Tomáš Satoranský přispěl k triumfu Katalánců 12 body a třemi asistencemi, Jan Veselý nastřílel šest bodů a přidal čtyři doskoky. Nejlepším střelcem domácích byl se 13 body Bulhar David Kravish.

V průběhu prvního poločasu byl pouze jednou mezi oběma týmy rozdíl vyšší než tři body a Unicaja vedla po dvou čtvrtinách 43:40.

I do druhé půle vstoupili domácí lépe, za stavu 49:45 ale zavelel k obratu Satoranský. Nejdříve proměnil snadnou smeč a následně trefil dvě trojky.

Katalánci si od té chvíle už jen udržovali vedení. Domácí sice v polovině čtvrté čtvrtiny snížili na čtyřbodový rozdíl, závěr ale patřil Barceloně, která bez problémů z trestných hodů navyšovala skóre až na konečných 90:79.

Hlavní zprávy

Nejčtenější články