Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Sokolský zpravodaj

Draci jdou v Czech Series do vedení. Eagles obhájili bronz

V brněnském derby o šampiona baseballové extraligy šli po domácí výhře Draci Brno do vedení. Nad rivalem Hroši Brno díky vydařené třetí směně vyhráli 6:1 a příští víkend si tak mohou zajistit třiadvacátý titul. V souboji pražských celků o třetí místo vyhráli Eagles nad Tempem.

Draci Brno
zdroj: ČBA autor: Lenka Brožová

Finálové derby mezi brněnskými rivaly ve třetím duelu lépe zvládli domácí Draci. Ve třetí směně posbírali hned tři body a svůj náskok si pohlídali až do závěrečné směny. Po úvodní prohře 4:6 v Czech Series zvítězili v sobotu 8:4 na půdě Hrochů. Podruhé výhodu domácího prostředí arény v Komárově již Draci nepromarnili a vyhráli 6:1. Příští týden v neděli tak mohou finálovou účast ukončit a po třiadvacáté vyzdvihnout mistrovský pohár.

Rozhodnuto je už o majitelích bronzu. Třetí místo obhájili Eagles, kteří v sérii s dalším pražským poraženým semifinalistou Tempem vyhráli oba zápasy. Po sobotním jednoznačném triumfu 10:3 na hřišti soupeře v neděli ve svém areálu zvítězili i díky třem homerunům 5:4 v první dodatečné směně.

Výsledek finále baseballové extraligy

Baseballová extraliga - finále, 3. zápas:

Draci Brno - Hroši Brno 6:1, stav série 2:1.

O 3. místo - 2. zápas:

Eagles Praha - Tempo Praha 5:4 v dodatečné směně, konečný stav série 2:0.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články