Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Branky, body, vteřiny

Ukrajinský mistr Elizavetgrad podlehl Drakům Brno

Brno - Draci Brno porazili ve třetím utkání v Evropském poháru ukrajinský Elizavetgrad 16:0 a mají na kontě druhé vítězství. Zápas skončil vzhledem k výrazné převaze domácího týmu už po páté směně. Kotlářka naproti tomu prohrála v Nizozemsku s italským Nettunem 0:11 a na výhru stále čeká; zápas skončil rovněž předčasně po sedmé směně.

Je nám líto, video expirovalo.
Draci Brno porazili Elizavetgrad 16:0

Brňané soupeře jednoznačně přehráli a 16:0 vedli už po čtvrté směně, v níž získali devět bodů. Čeští mistři dominovali na pálce a využívali chyby v děravé obraně ukrajinského týmu.

"Elizavetgrad překvapil ve středu vítězstvím nad francouzským Senartem, proto jsme soupeře nepodcenili. Od úvodního míče jsme spoléhali na maximální koncentrovanost. Po drtivém nástupu ukrajinský mistr zcela odpadl," uvedl manažer Draků Arnošt Nesňal. Hlavní oporou vítězů byl Martin Schneider, který doběhl pro tři body a připsal si dva úspěšné odpaly.

Kotlářka držela v úvodních třech směnách s Nettunem krok, inkasovala vždy pouze jeden bod. Ale v pátém inningu obrana Kotlářky propadla, povolila soupeři získat pět bodů a český tým se už nezmohl na odpor.

Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články