Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Golf Time

Nadhozy z říše snů. Jihokorejci získali bronz, Češi jsou bez medaile

Tchaj-pej - Čeští baseballisté nestačili v zápase o bronz na Jižní Koreu a skončili na univerziádě těsně pod stupni vítězů. Jihokorejci zvítězili po výtečném výkonu na nadhozu, kde se dařilo především Junovi, 6:2. Další kolektivní týmy - basketbalisté a volejbalisté - obsadily dvanácté, respektive sedmé místo. 

Čeští baseballisté do 23 let na ME
zdroj: ČTsport autor: Jan Beneš

Tým trenéra Pavla Budského po pondělní semifinálové porážce 4:8 s Američany neuspěl ani v utkání o bronzové medaile. Češi dokázali dvakrát vyrovnat těsné korejské vedení, v osmé směně však soupeř přidal tři body a definitivně rozhodl.

Do bojů o celkové umístění se zapojili i další reprezentační družstva. Basketbalisté nestačili v souboji o jedenácté místo tempu Mexika. Volejbalisté naopak otočili nepříznivě vyvíjející se duel proti Portugalsku a skončili sedmí - nejlepším hráčem zmíněného střetnutí byl dvacetiletý Martin Hladík, který zaznamenal 25 bodů.     

Česká výprava má den před koncem soutěží na kontě jednu zlatou a dvě bronzové medaile. O všechny se v pondělí postarali atleti: dálkař Radek Juška po kvalifikačním zlepšení českého rekordu na 831 cm vyhrál i finále, na třetích místech doběhli Kristiina Mäki na patnáctistovce a čtvrtkařská štafeta Jan Tesař, Lukáš Hodboď, Filip Šnejdr, Vít Müller.

Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články