Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Branky, body, vteřiny

Hroši si připsali tři výhry a nakročili do play-off, naopak Eagles mohou doplatit na debakly

Šesté kolo nadstavby baseballové extraligy pořádně zamotalo pořadím před play-off. Zatímco Hroši Brno poskočili díky třem výhrám na třetí místo tabulky a mohou pomýšlet na postup, Eagles Praha si zkomplikovali situaci dvěma vysokými porážkami. Jedno je už jisté, nadstavbu ovládnou Draci Brno.

Je nám líto, video expirovalo.
Souhrn 6. kola nadstavby baseballové extraligy

Před zraky dvojnásobného vítěze Světové série Mannyho Ramíreze smetli brněnští Hroši pražské Eagles jednoznačně 13:0. Už po třech směnách měli Jihomoravané pohodlný náskok 7:0. Hroši dokonali debakl v osmé směně pěti doběhy a do deváté směny se ani nešlo.

Hroši zvládli v sobotu také brněnské derby s Draky. Přitom hostující Draci měli zápas dobře rozehraný, když ještě v polovině osmé směny vedli 7:3. Jenže Hroši předvedli skvělý finiš a v dohrávce směny skórovali hned sedmkrát. A jelikož hosté na domácí smršť v závěru už nezareagovali, radovali se Hroši po výhře 10:7. Povedený prodloužený víkend potvrdili Hroši také v neděli proti Hluboké nad Vltavou vítězstvím 10:0. Jihočeši tak přišli o šanci na play-off.

Naopak Eagles museli skousnout výprask také v derby s Tempem po porážce 3:19. Náladu si aspoň trochu spravili v posledním utkání s Třebíčí, kterou udolali 6:5. Eagles ale mají před posledními dvěma hracími dny nejhorší výchozí pozici a budou vyhlížet zaváhání soupeřů. Jistými vítězi nadstavby se stali brněnští Draci a do semifinále půjdou z prvního místa.

Hlavní zprávy

Nejčtenější články