Video nelze z licenčních důvodů přehrát
Následuje
Golf Time

Hroši si připsali tři výhry a nakročili do play-off, naopak Eagles mohou doplatit na debakly

Šesté kolo nadstavby baseballové extraligy pořádně zamotalo pořadím před play-off. Zatímco Hroši Brno poskočili díky třem výhrám na třetí místo tabulky a mohou pomýšlet na postup, Eagles Praha si zkomplikovali situaci dvěma vysokými porážkami. Jedno je už jisté, nadstavbu ovládnou Draci Brno.

Video nelze z licenčních důvodů přehrát
Souhrn 6. kola nadstavby baseballové extraligy

Před zraky dvojnásobného vítěze Světové série Mannyho Ramíreze smetli brněnští Hroši pražské Eagles jednoznačně 13:0. Už po třech směnách měli Jihomoravané pohodlný náskok 7:0. Hroši dokonali debakl v osmé směně pěti doběhy a do deváté směny se ani nešlo.

Hroši zvládli v sobotu také brněnské derby s Draky. Přitom hostující Draci měli zápas dobře rozehraný, když ještě v polovině osmé směny vedli 7:3. Jenže Hroši předvedli skvělý finiš a v dohrávce směny skórovali hned sedmkrát. A jelikož hosté na domácí smršť v závěru už nezareagovali, radovali se Hroši po výhře 10:7. Povedený prodloužený víkend potvrdili Hroši také v neděli proti Hluboké nad Vltavou vítězstvím 10:0. Jihočeši tak přišli o šanci na play-off.

Naopak Eagles museli skousnout výprask také v derby s Tempem po porážce 3:19. Náladu si aspoň trochu spravili v posledním utkání s Třebíčí, kterou udolali 6:5. Eagles ale mají před posledními dvěma hracími dny nejhorší výchozí pozici a budou vyhlížet zaváhání soupeřů. Jistými vítězi nadstavby se stali brněnští Draci a do semifinále půjdou z prvního místa.

Hlavní zprávy

Nejčtenější články