Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Branky, body, vteřiny

Obdivoval hřiště, vzpomínal na úspěchy. Baseballovou extraligu navštívil slavný Ramírez

Vzácný host navštívil baseballové utkání české extraligy. Dvojnásobný vítěz světové série s Bostonem, dominikánský pálkař Manny Ramírez, provedl slavnostní nadhoz zápasu mezi Eagles Praha a Hrochy Brno.

Je nám líto, video expirovalo.
Českou extraligu navštívil baseballista Ramírez

Ramírez přijal pozvání hráče Eagles Davida Bauera, který hraje s jeho synem na americké univerzitě. V Praze se mu líbí.

"Je to krásné město. Byl jsem v Litvě a všichni mi říkali: Musíš se podívat do Prahy, je krásná. Tak jsem se sem vydal a vůbec toho nelituju," přiznal dvojnásobný vítěz Světové série.

Jednapadesátiletou legendu zaujaly výsledky české reprezentace na mezinárodním turnaji World Baseball Classic.

"Vím, že vyhráli jeden zápas a opravdu se zlepšují. A teď jsem tady, máte tu moc pěkné hřiště, líbí se mi," obdivoval.

Ramírez hrál slavnou Major League Baseball téměř 20 let a patřil mezi nejlepší pálkaře. Zároveň byl velkým šoumenem. V roce 2008 v poli chytil míček, plácnul si s fanouškem, a ještě pomohl vyautovat dva hráče Baltimoru.

S Bostonem dvakrát slavil vítězství ve Světové sérii. Raději vzpomíná na triumf z roku 2004, kdy byl tahounem Red Sox, kteří po dlouhých 86 letech ovládli Major League.

"Nejčastěji si vybavím, že jsme předtím v play-off otočili sérii proti New York Yankees z 0:3 na 4:3. Oslavy byly veliké, protože jsme zlomili tu kletbu," vzpomíná.

Domácí Eagles vzácného hosta příliš nepotěšili. V důležitém utkání o postup do semifinále play-off podlehli Hrochům Brno vysoko 0:13.

Zdroj
ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články