Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Cyklotoulky

Cubs jsou blízko finále Národní ligy, Giants doma porazili i podruhé

Chicago – Ve světě pohádek by asi medvídě proti obrovi šanci nemělo, ve sportu však tyto zákonitosti neplatí. Baseballisté Chicaga Cubs porazili i v druhém utkání 1. kola play-off MLB San Francisco Giants, tentokrát 5:2, a už v noci z pondělí na úterý si mohou podruhé za sebou zajistit účast ve finále Národní ligy.

Je nám líto, video expirovalo.
Cubs přehráli doma San Francisco i podruhé

Cubs vděčí za druhou výhru zejména pálkařským úspěchům svých nadhazovačů, na dvoubodový odpal Kyle Hendrickse navázal solo homerunem Travis Wood. Chicago zatím potvrzuje roli favorita a Giants, trojnásobní šampioni z let 2010, 2012 a 2014, se musí pokusit vzepřít nepříznivé statistice. Zvítězit v sérii divizního play-off se po úvodních dvou porážkách podařilo pouze sedmi týmům z 53.

Podobně jednoznačné jsou zatím obě série Americké ligy, Cleveland vede po dvou domácích zápasech nad Bostonem 2:0 a blízko postupu do ligového finále je také Toronto, které dokázalo vyhrát obě utkání na půdě Texasu. Druhý duel série mezi LA Dodgers a Washingtonem, v které zatím vede Los Angeles 1:0, byl kvůli nepříznivému počasí v metropoli USA odložen na neděli.

Hlavní zprávy

Nejčtenější články