Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
51. Rally Český Krumlov

Drahotová vyhlíží evropský šampionát. Třeba dopadne medaile, doufá

Mezi české medailové kandidáty na mistrovství Evropy bude patřit chodkyně Anežka Drahotová. Ta před čtyřmi lety došla v Curychu na třetím místě. Měla tak nakročeno mezi elitu, jenže o rok později si před mistrovstvím světa přivodila únavovou zlomeninu a zdravotní problémy ji pak provázely další dvě sezony. Po letech trápení je nyní opět zdravá. ME v atletice bude od pondělí 6. srpna vysílat celý týden živě ČT sport a web ctsport.cz.

Anežka Drahotová
zdroj: ČT

"Nic mě zásadně neomezuje. Závěrečnou přípravu jsme absolvovali na vysokohorském soustředění. Byli jsme v Livignu, zkoušeli jsme i hypoxické stany, protože jsme chtěli využít kyslíkové rezervy. Myslím si, že největší práce je udělaná," řekla Drahotová, dřívější juniorská mistryně světa.

Ta se v květnu ukázala na mistrovství světa družstev, kde v závodě na 20 km obsadila šesté místo. V evropských tabulkách patří Drahotové třetí příčka, letošní sezona se tak zatím nápadně podobá té před čtyřmi lety s vrcholem v Curychu.

"Byla to euforie, celý rok byl podařený a byla to i moje první velká seniorská akce, kde jsem získala medaili. Takže jsou to jen hezký vzpomínky a já doufám, že se tomu bude Berlín podobat."

Je nám líto, video expirovalo.
Drahotová se těší na ME do Berlína
Zdroj
ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články