Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
FC Viktoria Plzeň - FC Zlín

Čeští atleti převzali na Julisce pamětní medaile a setkali se s fanoušky

Praha - Úspěšní čeští atleti se v Praze setkali s fanoušky a novináři. Otázkám v rámci neformálního setkání čelili také medailisté z Londýna Barbora Špotáková nebo Jakub Vadlejch. Atleti odpovídali na dotazy veřejnosti na pražské Julisce.

Je nám líto, video expirovalo.
Čeští atleti odpovídali na otázky fanouškům a novinářům

Stadion Dukly je pro českou atletiku důležitým místem. Právě zde se připravuje řada špičkových českých atletů. Těm nejlepším z londýnského šampionátu armádní klub poděkoval pamětní medailí. "Jsem rád, že jsem se do Dukly dostal. Žiju v tom svém snu a jsem za to rád," řekl vicemistr světa v hodu oštěpem Jakub Vadlejch. 

Čeští oštěpaři přivezli ze šampionátu v Londýně kompletní sbírku medailí. Více než týden po skončení mistrovství světa je o Špotákovou a spol. stále velký zájem. Zvídavé otázky mají kromě novinářů i děti.

"Báro Špotáková, jak čaruje ten váš méďa?" Tak zněl jeden z dětských dotazů určený čerstvé mistryni světa. "Je zajímavé, že když jsem ho někdy vytáhla, tak pomohl nejenom mně, ale loni na olympiádě i českým tenistkám. Hlavně že je od Janečka, že mi ho vždycky svolí půjčit," popsala svého talismana Špotáková.

Hlavní zprávy

Nejčtenější články