Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
SLUNETA Ústí nad Labem - BK KVIS Pardubice

Superkombinaci ve Val d\'Isere vyhrál Raich

Val d'Isere (Francie) - Superkombinaci Světového poháru ve sjezdovém lyžování ve Val d'Isere vyhrál Rakušan Benjamin Raich, jemuž patřilo po super-G čtvrté místo. Švýcarský lídr SP Carlo Janka slalom nedokončil, přesto stále vede celkovou klasifikaci. Raich si připsal první vítězství v nové sezoně a pětatřicáté v kariéře. Díky tomu se dostal na druhé místo celkové klasifikace. Trio českých reprezentantů se do bodované třicítky nedostalo.

O neúspěchu Ondřeje Banka, Kryštofa Krýzla a Filipa Trejbala se rozhodlo už v první části. Po ní ztrácel nejlepší z nich Bank na 36. místě 3,65 sekundy a na start slalomu už se nepostavil. Krýzl s Trejbalem slalom nedokončili.

Boje o nejlepší příčky zahájil skvělou jízdou ve slalomu Ital Manfred Mölgg, jenž se díky tomu posunul z 15. příčky až na třetí, o kterou se podělil s Romedem Baumannem z Rakouska. Před nimi skončili už jen další Rakušané Marcel Hirscher a vítězný Raich. Janka výchozí druhé místo k dalšímu úspěchu nevyužil, průběžný lídr po super-G Sandro Viletta se propadl až na sedmé místo.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články