Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
58. Rally Šumava Klatovy

Sudová na potíže s kolenem už nemyslí a touží po třetím místě v SP

Liberec – Akrobatická lyžařka Nikola Sudová si s vážně poraněným kolenem užila své. Letošní sezona ji ale nechává na těžké období zapomenout. Jablonecká rodačka se vrátila do světového poháru ve velkém stylu. Uzdravené koleno drží.

Nikola Sudová
zdroj: ČT24

Po zaoceánském turné se Nikola Sudová alespoň na krátko vrátila domů do Jizerských hor. "Koleno drží, všechno v pořádku. Jezdím tedy zatím se slabou ortézou, ale doufám, že se na příští rok domluvím s doktorem, a zkusili bychom to úplně bez ortézy," uvedla Sudová.

"Ten posun je vidět. Vrací se zpátky a dokáže bojovat s holkami úplně na nejvyšší úrovni," potvrdil vzestup její trenér Radek Herot.

Je nám líto, video expirovalo.
Reakce Nikoly Sudové a jejího trenéra

Boulařská sezóna je těsně před vrcholem. Do konce světového poháru zbývají tři závody. V průběžném pořadí ztrácí čtvrtá Nikola Sudová na vytouženou třetí příčku pouhých 10 bodů. "A já se samozřejmě budu snažit skončit na tom třetím místě, aby to bylo co nejlepší," řekla Sudová.

V pondělí odlétá devětadvacetiletá majitelka dvou medailí z MS do Švédska, kde jsou na programu hned dva závody. Světový pohár pak vyvrcholí 18. března finálovým kláním ve Francii.

Hlavní zprávy

Nejčtenější články