Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
EP Benátky nad Jizerou

Olympiáda v ČT na dvou kanálech a ve vysokém rozlišení

Praha – Česká televize nabídne divákům mimořádně rozsáhlé olympijské vysílání. Poprvé bude mít ČT studia na dvou kanálech – ČT2 a ČT4. Na dvojce poběží olympijský program od 18 hodin celou noc, na ČT4 nonstop. Přenosy z her odstartují na ČT2 ve 2:00 v sobotu 13. února slavnostním zahájením. Nebudou chybět tradiční rozhovory Jaromíra Bosáka z českého olympijského domu s olympioniky, vysílání ozvláštní i fejetony Jakuba Bažanta. Olympiádu nabídne Česká televize poprvé v HD rozlišení.

Před zahájením přímých přenosů z každého dne a po jejich skončení shrne dění ve Vancouveru Velký přehled. I letos bude každý den v Rozhovoru s hvězdou zpovídat Jaromír Bosák české olympioniky přímo v Českém olympijském domě. Pohlednici z Vancouveru pošle rovněž každý den Jakub Bažant, který se bude ve svých fejetonech snažit přiblížit atmosféru olympijské Kanady.

Díky České televizi neminete nejdůležitější momenty her. V pondělí 15. února večer budete moci v přímém přenosu na ČT2 sledovat lyžaře Lukáše Bauera na patnáctikilometrové trati, 24. února před půlnocí můžete být svědky útoku Martiny Sáblíkové na zlatou medaili v závodě na 5000 metrů. V neděli 21. února na ČT4 zažije olympijskou premiéru Tomáš Kraus ve skikrosu.

Přenosy z hokejového turnaje, který nejen předseda Českého olympijského výboru Milan Jirásek označil za turnaj 21. století, Česká televize díky prostoru na dvou kanálech odvysílá v jedinečném rozsahu. Nejen v přímých přenosech, ale i v reportážích přiblíží ČT dění v českém týmu. Velkou dávku zápasů nabídne tentokráte i z hokejového turnaje žen. Začátek české olympijské pouti si nenechte ujít 18. února nad ránem, kdy se Češi utkají se Slovenskem.

Soubory ke stažení:

Hlavní zprávy

Nejčtenější články