Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Branky, body, vteřiny

Ledecká zůstává u lyží i snowboardu. Pochvalovala si trénink s Bankem a Strachovou

Praha - Ester Ledecká chce být stále univerzální. Stejně jako v předešlých letech se hodlá v nadcházející sezoně věnovat snowboardingu i sjezdovému lyžování. Úřadující mistryně světa v paralelním slalomu se v letní přípravě rozhodla neměnit úspěšný model z minulých let. Zároveň však věří, že k úspěchu na lyžích jí pomůže i společná příprava s Ondřejem Bankem a Šárkou Strachovou.

Ester Ledecká představuje novou kombinézu
zdroj: ČTK autor: Michal Krumphanzl

"Trénink s oběma byl úžasný. Snažila jsem se toho od nich co nejvíce odkoukat," řekla Ledecká. S Bankem se připravovala v Chile, se Strachovou trénovala v Rakousku.

"Připravovat se s Ondrou bylo inspirativní. Otestovali jsme nové lyže a na konci jsme si zajeli i pár závodů," uvedla dvacetiletá závodnice, která se ještě předtím v létě připravovala na surfu v Řecku a hrála plážový volejbal.

Podobně nadšená byla i z tréninku vedle Strachové, čtyřnásobné medailistky z mistrovství světa ve slalomu. "Sice nám moc nepřálo počasí, ale jsem ráda, že jsem s ní mohla být. Můžu toho od ní hodně okoukat. Sledovat vše v přímém přenosu mi dává hodně," řekla Ledecká.¨

Přestože ji prý všichni označují za blázna, hodlá i nadále oba sporty kombinovat. "Obojí má stejnou váhu. Chtěla bych objet všechny svěťáky na snowboardu a na lyžích závody, které půjdou. Ráda bych si vyjela místo na mistrovství světa a olympiádě," uvedla Ledecká. Konkrétní závody, které pojede na lyžích, však ještě vybrané nemá.

Do nové sezony jako superhrdinka

Do nové sezony vstoupí s novým materiálem i s novým designem kombinézy, o který se postaral její bratr Jonáš. Bude mít komiksovou podobu. "Vypadá fantasticky a na mně bude ještě o level lepší. Na to si ale musíte počkat na první svěťák," usmívala se Ledecká, která je velkou fanynkou komiksů. "Hlavně kvůli bráchovi. Sice jsem také měla období barbín, ale krátké. Že budu vypadat jako superhrdina, pro mě hodně znamená," dodala.

Je nám líto, video expirovalo.
Ledecká trénovala se Strachovou. V sezoně se bude věnovat snowboardu i lyžování
Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články