Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
ČEZ Extraliga 2023/2024

Fenin by se již brzy mohl vrátit do hry

Praha – Přestože ještě na konci loňského roku to vypadalo, že si fotbalový útočník Martin Fenin v této sezoně v mistrovském utkání nezahraje, opak je zřejmě pravdou. Bývalý reprezentant věří, že by již brzy mohl odehrát pár minut v dresu druholigové Chotěbuzi, kam v srpnu loňského roku přestoupil z Frankfurtu.

Fenin měl před lety výborně nastartovanou kariéru. V roce 2007 zářil na světovém šampionátu 20letých, kde česká reprezentace získala stříbro. Brzy nato přestoupil do bundesligového Frankfurtu, kde se uvedl třemi góly hned v prvním utkání v dresu německého týmu. Dostal se do národního týmu. Ovšem pak přišly problémy s alkoholem a depresemi. Vše loni vyvrcholilo vážným zraněním hlavy po pádu z okna.

"To jsem překlenul, ale ještě mě čeká dlouhá cesta. To nejtěžší období mám ale za sebou," říká dnes Fenin. Lékaři už povolili útočníkovi druholigové Chotěbuzi naplno trénovat a mohl by tak brzy nastoupit k zápasu. "Můžu dělat na tréninku všechno. Můžu chodit do soubojů, hlavičkovat. Já to vidím tak, že možná proti Düsseldorfu v pondělí za týden, bych možná už pár minut odehrát mohl," je optimistou čtyřiadvacetiletý útočník.

Je nám líto, video expirovalo.
Reportáž Davida Kalouse

  

Zdroj
ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články