Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Evropská a Konferenční liga UEFA

Parahokejisté na turnaji v Kanadě nestačili na USA, Američanům gól nevstřelili

Příprava české parahokejové reprezentace pokračuje turnajem čtyř zemí v Kanadě. Národní tým na úvod prohrál s výběrem Spojených států amerických 0:3. O porážce rozhodla už úvodní třetina, kdy se Američané dostali do dvoubrankového náskoku.

Je nám líto, video expirovalo.
Česká parahokejová reprezentace podlehla Spojeným státům

Američané ukázali sílu hned na začátku zápasu, kdy se už ve čtvrté minutě v rozmezí 27 sekund prosadili Roybal a Douglas. "Škoda prvních sedmi minut, které jsme nezachytili. Potom se to docela srovnalo, i když Američané měli spoustu šancí," uvedl kapitán parahokejové reprezentace Radek Zelinka.

České naděje na slušný výsledek držel svým výkonem brankář Patrik Sedláček, jenž ještě v loňské sezoně hrál na pozici útočníka. "Snažil jsem se prostě soustředit na pohyb hráčů, kontrolovat si puk, abych věděl, co a jak budou dělat," hodnotil.

Sedláček nakonec pustil za svá záda z 22 střel pouze tři. V závěru nestačil ve 40. minutě ještě na zásah Farmera. "Bylo tam hodně šancí, hodně střel. Snažil jsem se toho pochytat, co nejvíc to šlo, a myslím, že se mi to dařilo," dodal.

Turnaje se účastní kromě domácí Kanady také Čína.

Hlavní zprávy

Nejčtenější články