Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Za oponou 51. Rally Český Krumlov

Dramatické finále Ligy mistryň rozhodly volejbalistky Conegliana až v pátém setu

Vítězkami Ligy mistryň se v turecké Antalyi staly po velkém boji volejbalistky Conegliana. V pětisetové bitvě dokázaly přetlačit Milán, který porazily 25:14, 23:25, 25:19, 19:25, 15:9. Mezi muži měl zápas jasnější průběh, když volejbalisté Trentina dokázali porazit ve třech setech Jastrzebski Wegiel 25:20, 25:22, 25:21. Oba tituly tak patří italským týmům.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih finále Ligy mistryň Conegliano – Milán

Do zápasu lépe vstoupilo Conegliano, které přesvědčivě získalo první set. Ve druhém dějství se nicméně poměr sil otočil, a to patřilo Milánu.

Třetí sadu znovu získalo Conegliano. Hráčky Conegliana tak dělil jediný set od zisku titulu. Nicméně v tom čtvrtém se jim zcela přestalo dařit na nahrávce a Milán toho dokázal využít.

Ke slovu tak musel přijít rozhodující set. Ten byl vyrovnaný do stavu 6:6. Jenže pak přišla bodová série Conegliana, na kterou už Milán nedokázal reagovat. Volejbalistky Conegliana tak mohou po velké bitvě slavit vítězství v zápase a i historicky druhý titul v celé Lize mistryň.  

Čtvrtý titul v Lize mistrů přidali volejbalisté Trentina. Ve finále od začátku hráli lépe než jejich soupeř Jastrzebski Wegiel a nedovolili jim získat jediný set. Zápas ovládli i díky jejich skvělé obraně poměrně hladce po setech 25:20, 25:22, 25:21.

Zdroj
ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články