Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Evropská a Konferenční liga UEFA

Italky, Srbky i Američanky zůstávají na MS stoprocentní

Čtyři zápasy, čtyři výhry. To je prozatímní bilance volejbalistek Itálie na mistrovství světa. Potvrdily to také proti Keni, kterou v rámci skupiny A porazily jasně 3:0. Stoprocentní zůstávají vedle Nizozemska, Číny, Brazílie, které měly ve čtvrtek volno, také hráčky USA a Srbska, které porazily Bulharsko, resp. Německo.

Je nám líto, video expirovalo.
Kanaďanky si na MS hladce poradily s Kazachstánem

Italky, které zatím "áčku" jasně dominují, zatím na turnaji ztratily pouze jediný set, ale proti Keni žádné zdramatizování nepřipustily. Outsider sice v druhém setu zlobil, když dokázal vyrovnat na 23:23, ale zbylé dva míče získal tým z Apeninského poloostrova a utkání následně už jasně ovládl.

To Američanky v rámci "céčka" druhý set proti Bulharkám ztratily, ale poté opět převzaly jasně dominanci nad duelem, který opanovaly 3:1. Ani lehké zaškobrtnutí je nesesadilo z vedoucí pozice, jelikož mají o set lepší bilanci než rovněž stoprocentní Srbsko, které v duelu doposud neporažených udolalo Německo 3:0.

Česká skupina D měla ve čtvrtek volno. Reprezentace se zpátky do akce vrátí v pátek, kdy narazí na Čínu, která zatím neztratila na šampionátu ani set.

Hlavní zprávy

Nejčtenější články