Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Branky, body, vteřiny

Kladno se natrápilo s Ústím, nakonec zvítězilo až po pěti setech

V nečekanou zápletku se proměnila dohrávka 23. kola volejbalové extraligy. V tabulce druhé Kladno vedlo na domácí palubovce proti jedenáctému Ústí nad Labem už 2:0 na sety, ale koncovku třetí sady nezvládlo, a outsider sahal po senzačním obratu. Středočeši ale nakonec tlak hostů ustáli, pátý set vyhráli 15:11 a celkově 3:2.

Je nám líto, video expirovalo.
Kladno volejbal cz - SKV Ústí nad Labem

Kladnu k výhře pomohl po dlouhé zdravotní pauze reprezentační kapitán Adam Zajíček. V minulém týdnu nastoupil po více než pěti týdnech na jeden servis, tentokrát už si připsal tři body: dva z podání a jeden blokem.

Domácí Orli se zároveň oficiálně rozloučili se svou dlouholetou oporou Tomášem Hýským, jenž sezonu dohrává právě v ústeckém dresu kvůli malému vytížení u Středočechů. Proti bývalým spoluhráčům si připsal 12 bodů.

Ústí nad Labem ztrácí na poslední příčku pro předkolo, kterou drží Benátky nad Jizerou, dva body, stejný odstup je dělí od posledního Zlína. Do konce základní části zbývají dvě kola. Dohrají se až po Final Four Českého poháru v neděli a v pondělí v Táboře.

ČEZ extraliga volejbalistů – 23. kolo:

Kladno – Ústí nad Labem 3:2 (16, 13, -27, -17, 11)
Nejvíce bodů: Platačs 26, Seppänen 16, Kyjanica 13 – Hulpach 16, Hýský 12, Fišer 11.

Zdroj
ČTK, ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články