Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Touchdown

Volejbalový mistr neztratil set ani v Ústí

Praha - Volejbaloví mistři z Českých Budějovic propluli i čtvrtým kolem extraligy bez ztráty setu. V Ústí nad Labem ale měli v závěru na mále a museli odvracet pět setbolů. Neporazitelnost si udržela Příbram v duelu o druhé místo v Benátkách nad Jizerou a také Liberec, který vyhrál 3:0 v Odoleně Vodě. Liberecká Dukla však má na kontě o zápas méně.

Volejbal
zdroj: ČT24 autor: ČT24

Jihočeši nastoupili na ústecké palubovce suverénně a rychle vedli 15:5. Domácí pak přestali tolik kazit a od druhého setu se favoritovi vyrovnali. "Do koncovky prvního setu jsme hráli, jak jsme si řekli, dařilo se nám v obraně i útoku. Pak jsme se ale dostali do křeče, která se nás držela až do konce zápasu," řekl českobudějovický kapitán Michal Sukuba.

Vítězství 3:0 si zapsal i Liberec, byť jeho výkon v Odoleně Vodě provázela spousta chyb. Nejvíce bodů vítězů opět nasbíral dvacetiletý univerzál Jan Hadrava. "Nejsem spokojen s koncovkami prvního a třetího setu, kde jsme mohli favoritovi víc zkomplikovat život. A vůbec se mi nelíbil druhý set, který jsme trestuhodně soupeři darovali," zlobil se domácí kouč Milan Fortuník.

V duelu o druhé místo neuhájily Benátky domácí prostředí a sebraly Příbrami jen set. Poslední v tabulce, a navíc stále s nulou v kolonce získaných setů, zůstal Havířov. Zlín doma moc nepotrápil a plných 24 bodů inkasoval od slovenského univerzála Kostolániho. První výhry se dočkalo Brno, které zdolalo pražský celek ČZU.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články