Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Branky, body, vteřiny

Volejbaloví Lvi v extralize podvanácté vyhráli, dařilo se i dalším favoritům

Lvi Praha ve 20. kole extraligy volejbalistů porazili Brno 3:0 a dvanáctou výhrou za sebou potvrdili vedení v tabulce. Uspěly také druhé Kladno a třetí Liberec. Středočeši vyhráli 3:0 ve Zlíně a Dukla 3:1 v Ostravě.

Lvi Praha
zdroj: www.vk-lvipraha.cz

V Praze sice patřil úvod zápasu Brnu, ale obhájci titulu větší drama nedovolili. První sadu získali poměrem 25:22, ve druhé soupeři povolili 17 a ve třetí 18 bodů. Na vítězství osmifinalistů Ligy mistrů se 23 body podílel David Kollátor.

Bez větších problémů vyhrálo i Kladno, které si čtvrtým triumfem za sebou upevnilo druhou příčku. Od vedoucích Lvů dělí středočeský celek sedm bodů, před třetím Libercem mají odstup tří. Kladno navíc odehrálo o zápas méně.

Liberec si dobře rozehraný zápas v Ostravě zkomplikoval ztrátou třetího setu. V něm sice Dukla vedla až o čtyři body a měla tři setboly, domácí ho ale vyhráli 28:26. Ve čtvrté sadě naopak nadějný pětibodový náskok neudržela Ostrava, Severočeši vyhráli 27:25 a rozhodli.

Nečekané vítězství si připsaly desáté Benátky nad Jizerou, které si doma poradily 3:0 s Českými Budějovicemi a uspěly po čtyřech kolech. Vicemistr prohrál podruhé za sebou. V tabulce patří Jihostroji pátá příčka.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články