Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
World Athletics Continental Tour Gold 2024

Volejbalové Ústí začalo přípravu, řeší ale odchod trenéra. Salona zlákaly Beskydy

Ústecký volejbalový klub se díky ukončení nejvyšší soutěže vyhnul baráži a má pro příští sezonu jistotu setrvání v extralize. Zároveň ale řeší nečekaný odchod hlavního trenéra. Hráčský kádr však zůstal pohromadě, a tak se tým i během nouzového stavu může věnovat uzpůsobené herní přípravě.

Je nám líto, video expirovalo.
Ústečtí volejbalisté zahájili přípravu na písku

Volejbalisté Ústí nad Labem využívají už rozvolněných možností přípravy venku a téměř denně se scházejí na beachvolejbalovém hřišti.

"Je to docela změna takhle si vyrazit zase s klukama na trénink, máme aspoň co dělat. Teď už když otevřeli posilky, tak tam se asi taky podíváme," uvedl blokař Martin Tibitanzl.

V přípravě figuruje i trenér Jakub Salon, ačkoli své angažmá v klubu nečekaně ukončil. Ústecký rodák má podepsanou smlouvu až do července, už ale kývl na nabídku loňského nováčka Beskyd.

"Dostal jsem nabídku od ambiciózního týmu, který chce hrát v budoucnu opravdu asi o ty nejvyšší příčky. A proto mě to zlákalo a chtěl jsem tu šanci využít," připustil Salon.

Ústecký klub má dohodu na pokračování angažmá se všemi dosavadními českými hráči. Klíčové tak bude hledání nového hlavního kouče.

"Oslovil jsem čtyři jména, z toho tři už mi vypadla. Paradoxně se nabízí řada zahraničních trenérů, do této varianty se mi zcela určitě nechce," přiznal generální manažer klubu Miroslav Přikryl.

Hlavní zprávy

Nejčtenější články