Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Buly - debata expertů

Volejbalistky Prostějova v Rumunsku ve čtvrtfinále narazily

Naděje na semifinále vydržela volejbalistkám Prostějova necelou hodinu. Ve čtvrtfinále Vyzývacího poháru v Rumunsku prohrály hladce s domácím celkem Alba Blaj. Osmý tým extraligové tabulky podlehl velkému favoritovi 14:25, 14:25 a 6:25.

Volejbalistky Prostějova
zdroj: ČTK autor: Peřina Luděk

Pro prostějovské hráčky bylo čtvrtfinále jediným představením v soutěži. V prvním kole měly volný los a na turnaj do rumunského Sibiu nepřijel jejich osmifinálový soupeř Porto, takže postoupily bez boje.

Na Albu Blaj dnes Hanačky po náročné středeční cestě autobusem nestačily a prohrály s ní za 54 minut. "Na utkání není moc co hodnotit. Blaj má špičkový mančaft vysoké mezinárodní úrovně a my jsme mu vůbec nestačili. Soupeř byl jasně lepší ve všech činnostech, z našeho pohledu je škoda až moc jednoznačného třetího setu," uvedl na klubovém webu trenér Lubomír Petráš, jehož svěřenkyně společně s domácí soutěží utrpěly už sedmou porážku za sebou.

Na jiném turnaji Vyzývacího poháru v maďarském Kaposváru vypadly ve středu v osmifinále volejbalistky Ostravy.

Alba Blaj - Prostějov 3:0 (14, 14, 6)

Nejvíce bodů: Kocičová 16, Čeličová 10, Baciuová, Antonijevičová a Milenkovičová po 8 - Kopáčová 10, Fričová 6, Pluhařová 4.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články