Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
HC Oceláři Třinec - HC Dynamo Pardubice

Volejbalistky Prostějova letos stále neokusily prohru, Dukla si poradila s Přerovem

Osm utkání. Taková je aktuální vítězná série volejbalistek Prostějova. Obhájkyně titulu neklopýtly ani s Ostravou, se kterou si poradily 3:0. Také bez ztráty setu zvládla Dukla utkání s Přerovem. 

Ostrava se vedoucího Prostějova nezalekla a všechny sety odehrála s favoritem velmi vyrovnaně. To uznal i trenér vítězek Miroslav Čada. "My jsme spokojeni pouze s výsledkem, ale s hrou určitě nemůžeme být. Soupeřky hrály riskantně, ale jejich chybovost byla vysoká," řekl v tiskové zprávě.

Úvodní sadu vyhrál prostějovský celek o tři body, druhou až po dramatické koncovce a odvráceném setbolu 29:27 a nejtěsnějším rozdílem skončilo rovněž závěrečné dějství. "Hodněkrát nám pomohly tím, že byly v síti, i díky tomu jsme vyhrávaly ty koncovky," uvedla prostějovská kapitánka Simona Bajusz.

Královo Pole hrálo z osmi zápasů tie-break už pošesté a počtvrté ho zvládlo. Oba brněnské celky mají na třetí a čtvrté příčce stejný počet 13 bodů, Šelmy mají lepší poměr setů.

Potřetí za sebou vyhrála Olomouc a svého soupeře Olymp Praha přeskočila v tabulce, patří jí šesté místo. Dvaceti body se při vítězství 3:1 blýskla domácí smečařka Zuzana Šepelová. Zato poslední Šternberk ani pošesté neuspěl, v Kutné Hoře prohrál s ukrajinským Dniprem 0:3.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články