Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Golf Time

Volejbalistky Olomouce nestačily v Lize mistryň ani na polský Chemik Police

Na první výhru v Lize mistryň v letošní sezoně si musí počkat. Volejbalistky Olomouce prohrály také čtvrtý duel v evropské soutěži, tentokrát s polským domácím celkem Chemik Police 0:3 na sety. Nejblíže zisku setu byly Moravanky ve druhé sadě, která jim utekla po výsledku 23:25.

Je nám líto, video expirovalo.
Volejbalistky Olomouce na první set nedosáhly ani v Policích

Po jasně prohraném prvním setu byly Hanačky Policím vyrovnaným soupeřem a v koncovce druhého setu vedly 23:22. Srbská univerzálka Jovana Brakočevičová ale tvrdou smečí k postranní čáře vyrovnala a další dva olomoucké útoky domácí hráčky zblokovaly.

"Soupeř na nás vlétl, nedařilo se nám na přihrávce a v důsledku toho ani na útoku. Ve druhém setu už jsme se osmělili a dílčí úspěch byl blízko. Získat aspoň jeden set jsme moc chtěli, bohužel se opět ukázalo, že tyto týmy jsou někde jinde. Musíme ještě hodně zapracovat především na servisu a přihrávce. Ve třetím setu nám opět uletělo několik příjmů a bylo po nadějích. Budeme bojovat dál a doufám, že se vše sejde tak, abychom alespoň toho dílčího úspěchu dosáhli," řekl trenér Zapletal.

Brakočevičová si připsala celkem 13 bodů a byla vyhlášena nejlepší hráčkou zápasu, v dresu Olomouce zaznamenala 11 bodů Chorvatka Katarina Pilepičová.

Ve středu se Hanačky střetnou s italskou Novarou. Hostitel listopadového úvodního turnaje skupiny E dnes vyhrál i svůj čtvrtý zápas, Kazaň porazil 3:1. S ruským celkem se Olomouc utká na závěr ve čtvrtek.

Volejbalová Liga mistryň - 4. kolo skupiny E v Policích (Polsko):

Olomouc - Police 0:3 (-12, -23, -17)
Nejvíce bodů: Pilepičová 11, Nová, Schlegelová a Stümpelová po 8 - Brakočevičová 13, Kakolewská 11, Grajberová 9.

Novara - Kazaň 3:1 (28, -22, 22, 20)

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články