Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Buly - debata expertů

Volejbalistky Liberce přehrály Olymp a na závěr základní části vybojovaly druhé místo

Druhé místo za suverénní Olomoucí si zajistily v posledním kole základní části volejbalistky Liberce. V Praze na Olympu vyhrály 3:0 a dostaly se před obhájkyně extraligového titulu z Prostějova. Za týden v play-off na sebe narazí Olomouc  Ostrava, Liberec  KP Brno, Prostějov  Přerov a Olymp  brněnské Šelmy. Příslušnost v nejvyšší soutěži bude zachraňovat Šternberk.

Olomoucké hráčky uzavřely základní část již ve čtvrtek vítězstvím nad Prostějovem a v sobotu získaly po Českém poháru další trofej v sezoně za triumf ve Středoevropské lize. V domácím finále zdolaly slovinský klub Branik. Soupeřky Hanaček v prvním kole play-off z Ostravy si doma poradily s týmem Králova Pole 3:1.

"Dnes jsme hráli pro fanoušky s nasazením a bojovností. Tento týmový výkon a tuto bojovnost musíme přenést do zápasů play-off. Známe sílu Olomouce, ale budeme bojovat o každý míč," řekl ostravský kouč Zdeněk Pommer.

V baráži bude zachraňovat účast mezi elitou Šternberk, jenž dnes prohrál s Frýdkem-Místkem 2:3 a zaostal za ním o tři body. Soupeřem Šternberka bude vítěz první ligy Dobřichovice.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články