Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Studio Time Out

Volejbalistky Liberce čeká druhý duel Ligy mistryň. V Evropě se představí i další české týmy

Hned šest českých klubů se představí v pohárové volejbalové Evropě. Vše začnou ženy – Dukla Liberec se představí podruhé v Lize mistryň, hráčky Olomouce rozehrají osmifinále Poháru CEV a brněnské Šelmy Vyzývacího poháru. Poté čekají odvety v Poháru CEV muže – ve středu Karlovarsko a ve čtvrtek České Budějovice a Liberec. Přímý přenos duelu Liberec – Novara sledujte exkluzivně na webu ctsport.cz od 19:55.

Volejbalistky liberecké Dukly přivítají na své palubovce ve skupině C favorizovanou italskou Novaru od 20:00. Stejně jako proti moskevskému Dynamu, na jehož palubovce prohrály 0:3, zkusí svěřenkyně Libora Gálíka proti semifinalistkám minulého ročníku soutěže překvapit.

Olomouc čeká v Poháru CEV celek Le Cannet. Bude to i duel s nejlepší českou smečařkou Michaelou Mlejnkovou, která od nové sezony obléká dres aktuálně druhého týmu francouzské nejvyšší soutěže. Brněnské Šelmy mají ve Vyzývacím poháru za soupeřky hráčky srbského celku Tent Obrenovac. Olomouc i Brno začínají na půdě soupeřek.

Volejbalisté Karlovarska jdou do odvety s Kraljevem před domácím publikem (18:00) v roli favorita. Před týdnem v Srbsku vyhráli 3:1 na sety. Západočechům k postupu do osmifinále stačí jakákoliv výhra i prohra v tie-breaku. V případě prohry 0:3 a 1:3 by rozhodl zlatý set.

České Budějovice nevyužily doma proti Kemerovu tři mečboly a prohrály 2:3. Na Sibiři je posune dále výhra 3:0 a 3:1, po vítězství 3:2 by se hrál zlatý set. Dukla už v Liberci nastoupí (18:00) proti Belchatówu s novým koučem Petrem Bromem, v Polsku prohrála jasně 0:3.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články