Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Branky, body, vteřiny

Volejbalisté zahájili přípravu na ME i s Džavoronokem. Je tady to nejlepší, co máme, říká Hadrava

Čeští volejbalisté zahájili v Kolíně přípravu na mistrovství Evropy a olympijskou kvalifikaci. A to v mimořádně silné ofenzivní sestavě s finalistou Ligy mistrů Janem Hadravou i mistrem Itálie Donovanem Džavoronokem.

Je nám líto, video expirovalo.
Volejbalisté zahájili přípravu na ME s Hadravou i Džavoronokem

Čerstvý mistr prestižní italské Serie A1 rozehraje v této soutěži už osmou sezonu. Za reprezentaci Džavoronok odehrál dva evropské šampionáty. "Přišla chuť se zase vrátit. Spojil jsem se s trenérem, jestli je to možné. Domluvili jsme se a jsem tady," řekl smečař Verony.

Ve volejbalovém národním mužstvu působí letošní mistři šesti evropských klubových soutěží v čele s polským šampionem Hadravou, který slavil s celkem Jastrzebski Wegiel.

"Jsem rád, že je tady to nejlepší, co náš nároďák může momentálně nabídnout. Doufám, že tým předvede své maximum a podaří se nám prorazit na Evropě a předvést něco dobrého v olympijské kvalifikaci," uvedl reprezentační univerzál, který bude nově hájit barvy tureckého Galatasaraye Istanbul. 

Spolubydlící z jednoho pokoje Hadrava a Džavoronok budou společně usilovat o úspěch na zářijovém mistrovství Evropy a následné olympijské kvalifikaci. 

"Ještě k tomu chodím s Honzovou sestřenicí, takže už jsme skoro rodina i na papíře. Je to můj největší parťák tady a jsem rád, že ho tady mám," usmíval se Džavoronok.

Zdroj
ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články