Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Kometa Cup

Volejbalisté si zpestřili přípravu před ME. Derby se Slovenskem skončilo nerozhodně

Přípravný dvojzápas mezi českou a slovenskou volejbalovou reprezentací vítěze "nepoznal". V pátek opanovali pětisetovou bitvu svěřenci Andreje Kravárika, v sobotu se po výsledku 3:1 radovali domácí hráči pod vedením Michala Nekoly. Evropský šampionát začne pro obě mužstva 13. září.

Čeští volejbalisté zahájili v pátek sérii přípravných duelů před ME a maratonský tie-break prohráli 21:25. Slovákům tak podlehli poprvé po čtyřech letech.

V sobotu se jim podařilo soupeře zatlačit servisem, lépe útočili a po prohraném úvodním setu další tři ovládli. "V první sadě jsme se trochu hledali, ale pak už to bylo dobré. Prostřídalo se více hráčů. Je to příprava, takže jde hlavně o sehrání a výsledek není tak důležitý," řekl kapitán a nahrávač Jakub Janouch.

Další přípravná utkání odehrají Češi ve Francii. Těsně před odletem na šampionát do Rotterdamu budou ladit formu opět v Jablonci proti Portugalsku.

Přípravné utkání volejbalistů v Jablonci nad Nisou:

ČR - Slovensko 3:1 (-22, 15, 22, 21), dodatečný set 15:17

Sestava a body ČR: Janouch 1, D. Džavoronok 7, Sedláček 6, Finger 19, A. Bartoš 13, Patočka 3, libera Moník a Kunc - Hadrava 1, P. Bartoš, Sobotka 5, Janků 6, Pražák 3, Zmrhal 5. Trenér: Nekola.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články